SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

De hechte vriendschap van Eden Hazard en Christian Benteke

Eden Hazard heeft een punt gezet achter zijn carrière. De Belgische aanvaller speelde meer dan zestien jaar op het allerhoogste niveau en kwam tot meer dan 700 wedstrijden. Nu gaat Hazard zich richten op zijn life after football, maar wij zetten hem nog graag één keer in de spotlights. In onze wekelijkse rubriek DOCU DAY lichten we de documentaire “Hazard & Benteke: A Bromance” voor je uit!

Eden Hazard en Christian Benteke

Einde carrière

Eden Hazard maakte op Instagram bekend te stoppen met voetbal. Geheel onverwachts kwam dit niet. De 32-jarige linksbuiten stopte eind vorig jaar al bij de nationale ploeg en zat zonder club sinds zijn transfervrije vertrek bij Real Madrid. Toch hadden mensen nog hoop dat hij bij een andere club speelminuten ging maken.

Hazard zijn Instagram-bericht pakte binnen no time miljoenen likes. Dit kwam mede door een mooie caption: ‘Je moet naar jezelf luisteren en op het juiste moment stop zeggen. Na 16 jaar en ruim 700 gespeelde wedstrijden heb ik besloten mijn carrière als profvoetballer te beëindigen. Ik heb mijn droom kunnen verwezenlijken, ik heb op veel velden over de hele wereld gespeeld en plezier gehad. Tijdens mijn carrière heb ik het geluk gehad geweldige managers, coaches en teamgenoten te ontmoeten. Ik wil iedereen bedanken voor deze geweldige tijden, ik zal jullie allemaal missen.’

De documentaire “Hazard & Benteke: A Bromance” geeft je een exclusief beeld van het leven van Eden Hazard en zijn  vriendschap met Christian Benteke. Beide voetballers hebben veel meegemaakt om de absolute top te bereiken en de film toont familieleden en oude vrienden, die Eden en Christian door dik en dun steunen.

De twee aanvallers blikken ook terug op oude voetbalwedstrijden. Zowel op professioneel niveau, als jeugdwedstrijden. De familie van Hazard heeft namelijk enorm veel beelden van de sterspeler bewaard. Wil je de documentaire graag zien? Ga dan snel naar Apple TV!

Vorige week keken we in onze rubriek DOCU DAY naar de serie “DAVID BECKHAM“. In vier aflevering vertelt de Engelsman openhartig over zijn carrière en familie. Check het nu!