SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

De favorieten van team Life After Football

Het diverse team van Life After Football: iedereen heeft zo zijn eigen voorkeuren, hobby’s of interesses, maar met als gemene deler onze liefde voor het voetbal. Elke editie kiezen we bij de Editor’s picks weer iets uit wat ons is opgevallen, aanspreekt of heeft verrast. En dat wil de redactie graag met jullie delen!

Volkswagen ID. Buzz

Top Boy – Joris Vissenberg

Als je nog een nieuwe serie zoekt om te bingen, is Top Boy een aanrader. De Netflix-serie is een meeslepende, rauwe weergave van de complexe onderwereld van Oost-Londen. Top Boy duikt diep in de harde realiteit van het stadsleven en onderzoekt thema’s als criminaliteit, overleven en ambitie. De ethische vraagstukken waar hoofdpersonages Ashley Walters en Kane Robinson mee te maken krijgen, zetten je aan het denken. Want zou jij je normen en waarden opzijschuiven voor geld en macht? Het vijfde – en tevens laatste seizoen – van de fenomenale serie kwam begin september op Netflix. De seizoenfinale van Top Boy zal je niet teleurstellen!

Iconische terugkeer – Soufiane Chokarni

Laatst zag ik de terugkeer van een iconische bus uit de vorige eeuw en ik krijg het model niet meer uit mijn hoofd: de Volkswagen ID. BUZZ. Het is een moderne versie van de Transporter T1, die bekend staat als een echte hippiebus. Wat super tof is, is dat de retro-look en authentieke details behouden zijn gebleven, maar tegelijkertijd is het een super moderne, volledig elektrische bus vol met de nieuwste techniek. Een leuke bijkomstigheid: de ID. BUZZ is tot in detail te personaliseren. Het lijkt mij de ideale auto voor vakantie met de kids: super ruim, comfortabel, stil, duurzaam en inclusief een uitgebreide travel assist.

Top Boy

On the way with Equalité – Marith Baltius

Of je nu een korte stedentrip maakt of een ontspannen weekendje weg gaat; The Pattern zwarte weekendtas van Equalité is de perfecte metgezel voor elke reiziger met een gevoel voor stijl. Deze tas combineert functionaliteit met elegantie en tilt je reiservaring naar een hoger niveau. De tas heeft een subtiel Equalité monogram patroon, waardoor de tas een luxueuze en tijdloze uitstraling heeft. Hierdoor is de tas ideaal te combineren met elke outfit.

ART BY PABLO LÜCKER – Merije van der Wind

Ik ben groot fan van Pablo Lücker. Pablo is door zijn ouders naar de grote Picasso vernoemd. Alsof het zo had moeten zijn, heeft hij een bijzonder artistiek talent, maar ook een hele fijne persoonlijkheid. Ik vind zijn eigen, kenmerkende stijl met het iconische visuele handschrift heel tof. Of het nou een schilderij, een beeldje of F1 Trophy is, je ziet gelijk dat het één van Pablo zijn werken is. Eén van mijn persoonlijke favorieten is het schilderij BIG SHOT. Het is echt een droom van mij om op een dag een Pablo Lücker in huis te hebben.

ART BY PABLO LUCKER

De Casuals: Voetbal, Mode & Rebelse Passie – Axel Bockting

In de jaren ’80 ruilden Britse voetbalfans hun clubkleuren voor designeroutfits zoals Stone Island en Lacoste. Het was geen poging om op te vallen, maar eerder om onder de radar te blijven. De Casuals-beweging bracht een unieke mix van rebellie en stijl naar de voetbalterrassen, waar de liefde voor het spel naast een passie voor mode opbloeide. Deze opmerkelijke combinatie maakte voetbal plotseling tot het epicentrum van mode. Ik raad je aan om de documentaire “The Real Football Factories” te bekijken voor een leuk inzicht in de wereld van de Casuals, hun iconische kledingstijl en hun invloed op zowel voetbal als mode. Het is een boeiende reis door een subcultuur die voetbal en fashion voor altijd heeft veranderd.