SCHRIJF JE NU IN OP ONZE NIEUWSBRIEF

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws op het gebied van voetbalcultuur, fashion en lifestyle?

SCHRIJF JE NU IN!
Menu

De favorieten van team Life After Football

Het diverse team van Life After Football: iedereen heeft zo zijn eigen voorkeuren, hobby’s of interesses, maar met als gemene deler onze liefde voor het voetbal. Elke editie kiezen we bij de editor’s picks weer iets uit wat ons is opgevallen, aanspreekt of heeft verrast. En dat wil de redactie graag met jullie delen: vandaag deel twee van onze editor’s picks!

Cafecito

Favoriete podcast – Stijn Doornhof

Ik luister graag naar podcasts, zeker onderweg. Zo luister ik elke maandagochtend onderweg naar kantoor naar de Cor Potcast, een absolute aanrader voor elke voetballiefhebber, maar zeker voor de Rotterdamse voetbalfans. De podcast is niet voor niets vernoemd naar Cor Pot, die onder meer als voormalig spits en (assistent-)trainer bij alle drie de Rotterdamse profclubs actief was. Het Rotterdamse voetbal verenigd in één man. En ook onder de vaste presentatoren is de Havenstad goed vertegenwoordigd met Bart Vriends, Maarten de Fockert en Thomas Verhaar aan tafel. Wekelijks worden de mannen vergezeld met interessante personen uit de voetballerij. De verhalen van de ervaringsdeskundigen bieden een uniek kijkje in de kleedkamer, op het trainingsveld en in alles wat het mooie spelletje binnen en buiten de lijnen te bieden heeft.

Dé Coffee & Celebrity Hotspot van Nederland! – Larissa Merfol

In de drukte van het dagelijks leven  is er één plek waar ik altijd naar uitkijk: mijn Matcha bij Cafecito. Met vier vestigingen in Nederland is het dé koffie hotspot van het moment. En waarom? Simpelweg omdat ze de allerlekkerste koffietjes serveren. Je herkent de iconische koffiebekers met het Cafecito-logo vast wel van Instagram. Ze staan symbool voor pure koffieperfectie. Hier draait alles om de smaak en dat merk je met elke slok. Na een drukke werkdag is Cafecito mijn ‘best moment of the day’. Hier ontspan ik volledig, omringd door de geur van versgemalen koffiebonen en de smaak van de perfecte espresso. Dus, als je op zoek bent naar een plek om te onthaasten en te genieten van koffie op zijn best, breng dan zeker een bezoek aan Cafecito. Hier vind je de essentie van koffiegenot.

De Cor Potcast

Rogers Official – Amy Kortvriend

Deze editie staat natuurlijk volledig in het teken van de Fashion Player Campagne en zo zijn we met niks anders bezig dan alles rondom fashion. Aan elke genomineerde werd de vraag gesteld wat hun favoriete item is. Hierdoor ging ik zelf ook over deze vraag nadenken en kon ik niks anders bedenken dan mijn blazers. Maar niet zomaar blazers! Al ‘since the beginning’ ben ik big fan van het merk Rogers Official, een merk dat vintage blazers pimpt tot unieke items door gebruik van eigen design emblemen. Duurzaam en cooler dan cool! Check it out at rogersofficial.eu.

Oase aan de Arabische zee – Soufiane Asafiati

Afgelopen oktober vertrok Life After Football in het gezelschap van een aantal oud-internationals richting het Midden-Oosten om een footgolf-toernooi te spelen in Oman. Team Life After Football en de spelers verbleven deze periode in het Alila Hinu Bay in Salalah, een belichaming van de Arabische gastvrijheid. Het hotel is de perfecte uitvalsbasis om de prachtige Dhofar regio te verkennen met de weelderige Wadi Darbat valleien en de archeologische ruïnes van Sumhuram. Alila Hinu Bay biedt een fantastisch uitzicht over de Arabische zee en combineert de authentieke Omaanse architectuur met moderne esthetiek in het design. De heerlijke lokale gerechten en de overvloed aan luxe en comfort maken Alila Hinu Bay tot een echte oase aan rust in het rotsachtige terrein en het ongerepte strand aan de Arabische zee.

Alila Hinu Bay

Finishing Touch – Luuk van Veldhoven

Tijdens speciale momenten zie ik parfum als een ‘must’. Ik doe altijd parfum op als ik naar een evenement of feest ga. Het kiezen van de juiste geur is voor mij hetzelfde als het selecteren van een mooie outfit: het moet bij mij passen en het moet natuurlijk lekker ruiken. Wanneer ik een fris geurtje op heb, voel ik mij vrolijk en zelfverzekerd. Parfum is voor mij de finishing touch. Eén van mijn favoriete parfums is de Maison Francis Kurkdjian. Ik heb dit luchtje ooit cadeau gekregen en sindsdien gebruik ik geen ander luchtje meer voor speciale momenten.