SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

De clubliefde voor Arsenal gaat heel ver!

For The Love Of Arsenal

Arsenal is een van de Engelse grootheden met een rijke geschiedenis. De trouwe achterban support The Gunners in goede en slechte tijden. De liefde voor de club gaat zelfs zo ver dat er een platform opgericht is genaamd For The Love Of Arsenal. Op dit platform brengt Nelson Ndongala zijn liefde voor Arsenal, fashion en fotografie samen.

For The Love Of Arsenal is ontstaan vanuit een jongensdroom. Een Duitse jongen hield zich op zeer jonge leeftijd namelijk al bezig met fashion, in het bijzonder sneakers. Ndongala: “Ik ben de man die mijn eerste paar sneakers van mijn geld kocht als misdienaar! Wat was ik blij! Mijn passie voor sneakers begon toen ik in de 5e klas zat toen ik Victory-schoenen verkocht aan mijn klasgenoten als Jordans, en het ging zo ver dat ik in 2010 een sneakerblog begon. Daar schreef ik over sneakers die ik leuk vond en nam ik er ook foto’s van.” Hier is de passie voor fotografie dan ook direct ontstaan. Zijn liefde voor Arsenal gaat ook al heel ver terug. Hij groeide op in een tijdperk waarin The Gunners fenomenaal waren. Spelers als Henry en Bergkamp domineerden de Premier League. Op zijn platform brengt Nelson Ndongala, beter bekend als Who?Du!Nelson, zijn voorliefde voor Arsenal, fashion en fotografie samen.

Life After Football Germany

Life After Football is al bekend met het talent van Nelson Ndongala. Talent moet tijdig gescout worden en LAF Germany was er op tijd bij. Voor de lancering van het eerste magazine van onze oosterburen, ging onze partner namelijk in zee met Who?Du!Nelson. De talentvolle Duitser nam de fotografie tijdens de release van het eerste magazine op zich, en met succes. Wij zijn onder de indruk van de kwaliteiten van deze creatieveling en delen dit graag met jullie. Hij omschrijft zichzelf als een instinctieve voetballer. Daar is niks aan gelogen, want de beelden zijn esthetisch prachtig. En dat alles For The Love Of Arsenal!

Vanaf nu is Life After Football #68 verkrijgbaar. Bestel jouw exemplaar nu in onze webshop of lees hem nu online!

Op de hoogte blijven van al het nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle? Volg dan onze Facebook en Instagram.