SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

De auto van je dromen!

Bij Life After Football verlengen we het weekend met de EXTRA TIME +4-rubriek. Wekelijks lichten wij vier hoogtepunten uit op het gebied van voetbal, fashion en lifestyle, die voor jou absoluut niet onopgemerkt mogen blijven. Deze week de drieluik serie over Max Verstappen, de speciale collectie van Mugler x H&M, een unieke schoen van Supreme en een plug-in hybride supercar.

EXTRA TIME +4

Anatomy of a Champion

Max Verstappen: Anatomy of a Champion is een documentaireserie die het leven en de carrière van de Nederlandse Formule 1-coureur Max Verstappen onder de loep neemt. De serie volgt Verstappen van zijn jeugdige dagen als kartcoureur tot aan zijn huidige status als een van de meest getalenteerde en succesvolle racers in de Formule 1. De serie bevat interviews met Verstappen zelf, evenals met zijn familie, vrienden en collega’s uit de Formule 1-wereld. Het biedt een kijkje achter de schermen van zijn leven en de intensiteit en druk van zijn sport.

Nieuwe documentaire Max Verstappen

H&M X Mugler

Het Zweedse high-street merk H&M heeft een samenwerking aangekondigd met het Franse modemerk Mugler. Deze week is het volledige lookbook van deze collectie onthuld. De collectie is uitgewerkt door Mugler’s creatief directeur Casey Cadwallader en weerspiegeld de unieke en levendige geest van het merk. De collectie bevat zowel heren- als dameskleding en wordt aangevuld met veel uniseks items, wat goed aansluit bij de Mugler-ethos. De Mulger x H&M collectie is vanaf 11 mei online en in de winkel verkrijgbaar.

H&M x Mugler

Parels van schoenen

Het Amerikaanse merk Supreme heeft de handen weer in één geslagen met het Britse schoenenmerk Dr. Martens. Afgelopen week hebben ze de Spring 2023 collectie aangekondigd via social media. In deze collectie is ook de klassieke Penton Tassel Loafer in een nieuw design. Deze schoen wordt aangeboden in drie verschillende kleuren, namelijk: zwart, blauw en koeienprint. Verder zijn de schoenen voorzien van details zoals met “SUPREME” gegraveerde metalen kwastjes. De loafers zijn beschikbaar via streetwear-site van Supreme.

Unieke samenwerking Supreme X Dr Martens

Lamborghini Supercar

Afgelopen week heeft Lamborghini het Revuelto model gepresenteerd.
De Lamborghini Revuelto is de eerste echte plug-in hybride van het merk. De auto is in het bezit van drie elektromotoren en beschikt ook over een brandstofmotor. Deze plug-in hybride car is de opvolger van de Aventador. Daarnaast biedt Lamborghini de mogelijkheid om de auto helemaal naar wens in te richten en samen te stellen via de online configurators. De nieuwe supercar zal een prijskaartje hebben rond de 700.000 Euro.

Lancering Lamborghini Revuelto 2023

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws rondom lifestyle, fashion en natuurlijk de opmerkelijke verhalen van (oud-)voetballers en hun leven naast hun carrière? Houd onze website in de gaten en zorg ervoor dat je ons volgt op Facebook en Instagram.