SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

De Adidas X Ghosted speciaal voor onze snelheidsduivels

Vanaf 1 september kunnen de meest rappe voetballers hun hart ophalen. Adidas heeft namelijk een nieuwe schoen ontwikkeld speciaal voor snelheidsduivels. De Adidas X Ghosted zorgt ervoor dat jij het nieuwe voetbalseizoen nog beter uit de startblokken komt dan ooit tevoren.

Vanaf komend seizoen ben jij op de eerste meters net zo rap als Mo Salah, draai je net zo snel als Lionel Messi en win je misschien wel het sprintduel van Alphonso “miep miep” Davies. De Adidas X Ghosted staat ook nog eens ontzettend hard!

Slechtvalk

Als je de schoen voor het eerst ziet, zie je gelijk dat het een snelle patta is. Dit komt door de introductie van de meest moderne technologieën die Adidas heeft toegepast, zoals de Translucent mirageskin en een Carbitex speedframe. De schoen is heerlijk licht van gewicht, maar biedt ook de nodige steun en stabiliteit bij je achillespees. De ‘spookachtige’ esthetiek vertegenwoordigd visueel het gevoel van de topatleten. De snelheid komt naar voren in de details, zoals de drie strepen geïnspireerd op het snelste wezen op aarde, de slechtvalk. 

Explosiviteit

De Adidas X Ghosted is zo ontworpen dat, wanneer je de kicksen aantrekt, het gelijk snel aanvoelt. Hierbij is onderzoek gedaan op de atletiekbaan waar het natuurlijk altijd gaat om de marginale winsten op de klok. Hierbij was de basis de spike van de atletiekschoen en deze is omgeturnd tot de specifieke behoefte van een voetbalschoen. Het resultaat: een bliksemsnelle voetbalschoen met een teenveer die zorgt voor een opvallende sprintconstructie. 

Voor de experts zal het voelbaar zijn, maar er wordt namelijk lucht heel snel uit de schoen gezogen tijdens het dragen. Hierdoor wordt de pasvorm precies aansluitend en daardoor ontstaan explosieve bewegingen. 

De Adidas X Ghosted zal wereldwijd beschikbaar zijn vanaf 1 september via www.adidas.com

Adidas X Ghosted is speciaal voor de razendsnelle voetballers

Adidas X Ghosted – adviesprijs €280

De KNVB is nog op zoek naar een nieuwe bondscoach. Wij van Life After Football hebben een mooi lijstje gemaakt van zes outsiders die kans maken op het bondscoachschap van Oranje. Check het artikel hier.