SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Win gesigneerde schoenen van Davy Klaassen

Davy Klaassen was afgelopen woensdag in de halve finale van de KNVB Beker de meest besproken man. In minuut 51 wist hij de bal langs Wellenreuther te tikken en hierdoor ging Ajax door naar de finale. Toch hebben wij Davy al eerder zien schitteren in de nieuwe Life After Football ISSUE 76. Hij gaf ons toen een paar gesigneerde schoenen cadeau en jij maakt nu kans om deze te winnen!

Win nu gesigneerde schoenen van Klaassen!

Unieke beelden in ISSUE 76

In de nieuwe Life After Football ISSUE 76 spraken wij met de middenvelder en zijn vriendin Laura Benschop. Toch waren hun niet degene die alle aandacht kregen. Hun hondje Rio rende namelijk op en neer en ontsnapte zelfs op een gegeven moment door de duinen in te rennen! Een tijdje later was de energie alleen toch ook bij Rio op, waardoor Davy en Laura uitgebreid konden vertellen over hoe hun relatie tot stand kwam en hoe ze hun werk en privé combineren. Beelden en antwoorden die je zeker moet checken!

Hoe maak je kans?

Aan het einde van het interview gaf Klaassen ons als cadeau zijn gedragen voetbalschoenen. Hij zette er toen ter plaatse een handtekening op en jij maakt nu kans om deze schoenen te winnen! Maar wat moet je hiervoor doen? Het is heel simpel: inschrijven voor de nieuwsbrief via deze link! Het leuke is dat je dan ook twee keer per week al het laatste nieuws rondom lifestyle, fashion en voetbal te horen krijgt. Wie wil dat nu niet?

Uit alle inschrijvingen gaan wij uiteindelijk een lootje trekken. Zo heeft iedereen een eerlijke kans en komen er uiteindelijk twee gelukkige uit de koker. Deze personen krijgen ieder één gedragen en gesigneerde schoen van Davy Klaassen. Dus waar wacht je nog op? Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!

Win de gedragen schoenen van Davy Klaassen
Klaassen showt zijn gesigneerde schoenen