SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

David Beckham’s Inter Miami CF heeft de vetste nieuwe tenues

David Beckham’s club, Inter Miami CF, onthulde samen met de andere MLS teams de tenues voor het seizoen 2020-2021. Als wij mogen kiezen, heeft Inter Miami toch wel het vetste tenue.

Adidas & MLS

De gehele Amerikaanse competitie, de Major League Soccer (MLS) speelt in Adidas tenues. Dit is natuurlijk niet toevallig, waar in Europa de teams voor hun eigen sponsor kiezen, is het in Amerika heel normaal om een sponsor voor de complete competitie te hebben. De inkomsten worden dan eerlijk verdeeld over de clubs uit de competitie. Hierdoor wordt de kloof tussen kleine en grote clubs op die gebied kleiner. In Europa krijgen de grootste clubs, zoals Real Madrid of FC Barcelona, de beste deals, maar in Amerika zijn deze deals dus voor alle clubs gelijk.

Hier vind je meer adidas sneakers, yeezy, predators en ander nieuws!

 

David Beckham & Inter Miami CF

De door David Beckham opgerichte voetbalclub Inter Miami CF gaat vanaf volgend seizoen, het seizoen 2020-2021 dus, aan hun eerste jaar in de MLS beginnen. Ook zij zullen dus met shirts van Adidas gaan spelen. Adidas organiseerde een evenement om de nieuwe tenues voor alle clubs uit die competitie te onthullen.

Het shirt van de club van David Beckham stak er voor de meeste mensen toch wel aardig bovenuit.

 

Inter Miami CF uittenue

Het Adidas uittenue van de club van David Beckham werd tijdens het evenement officieel onthuld. Dit is het shirt waarin Inter Miami CF haar debuut gaat maken in de MLS.

Het shirt zal voornamelijk zwart zijn met ‘clear pink’ logo’s en branding. Op de rechterschouder staan drie strepen, in deze zelfde roze kleur. In de nek van het shirt staat het clubmantra: ‘Freedom to dream’. Verder zal de broek ook zwart zijn, met dezelfde roze details, dit geldt ook voor de sokken.

Het shirt werd tijdens het Adidas MLS evenement gepresenteerd door twee jeugdspelers van de club, Axel Perez en Fernando Sanchez en is beschikbaar via: https://www.mlsstore.com/inter-miami-cf/t-32581152+z-810147-2476434126?vap=1?ab={wt-static_graphic}{pt-tlp}{al-Aspot}{ct-2020Jerseys}{tt-MIACF}

Check hier meer Adidas nieuws!

Meer zien van het tenue? Check de Instagram van Inter Miami CF.