SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Confidental tandheelkunde opent luxueuze vestiging

In deze nieuwe vestiging worden de patiënten – of liever gezegd ‘gasten’ – verwelkomd in een sfeervolle, luxueuze ontvangstruimte, waar het gebruik van natuurlijke materialen zoals hout, marmer en staal het ambachtelijke karakter en de historie van de Houthaven benadrukken – een verwijzing naar het ambachtelijke en de esthetiek van de toegepaste tandheelkunde.

Confidental bijgesneden

Confidental opent de deuren van een tweede praktijk, de nieuwe locatie in de Houthaven, is dan ook een logisch vervolg op het almaar groeiende succes. Eyecatchers zijn de fraaie, imposante houten balie en het marmeren entree, gedecoreerd met geraffineerde donkergroene accenten. Kenmerkend zijn ook de hoge, glazen wanden die de verschillende ruimten een open karakter geven, zonder te boeten aan privacy.

Moderne behandelkamers

De vijf behandelkamers zijn strak en minimalistisch ingericht, met als centerpiece de met premium leer beklede tandartsstoelen, omringd door state of the art apparatuur van het gerenommeerde merk Dentsply Sirona. Alle specialisten van Confidental, zowel in de esthetische als reguliere tandheelkunde, werken met vernuftige microscopen waarvan het beeld direct wordt afgespeeld op een groot beeldscherm. Zo kan de klant meekijken tijdens de behandeling, terwijl de specialist zijn/haar handelingen inzichtelijk maakt en toelicht.

In-house atelier

Confidental weet zich niet alleen te onderscheiden door de nadruk op service en de persoonlijke benadering van gasten, maar ook door het in-house tandtechnische atelier. Doordat de modernste apparatuur, techniek en vakmanschap in huis zijn wordt de beste kwaliteit gewaarborgd. Aanvullend op de geavanceerde apparatuur bestudeert de tandtechnicus met zijn ‘kunstenaars’ de symmetrie en verhoudingen van het hele gezicht, waarna met de hand de porseleinen facings, kronen en bruggen vervaardigt. Of het nu gaat om één tand of het hele gebit, bij deze precisie klus wordt gelet op kleurovergangen, nuances en diepte voor een mooi én natuurlijk resultaat.

Complete spectrum aan tandheelkunde

Confidental biedt al ruim 14 jaar het complete spectrum aan (esthetische) tandheelkundige zorg op het hoogste niveau. Een team aan specialisten streeft ernaar, om samen met u te zorgen voor een leven lang een gezond en mooi gebit.

Een goede mondgezondheid is belangrijk voor het gebit, maar ook voor het hele lichaam. Een gezonde mond zorgt voor minder kans op lichamelijke aandoeningen, zoals hart- en vaatziekten, reuma en dementie. Perfect. Een goede mond gezondheid verhoogt je fysieke en mentale vermogens.

Wie het halfjaarlijkse tandartsbezoek als ‘moetje’ ervaart is nog nooit bij Confidental geweest.

Ons gloednieuwe magazine met coverster Robin van Persie is vanaf nu verkrijgbaar in onze webshop. Koop nu ISSUE #73!

Op de hoogte blijven van al het nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle? Volg dan onze Facebook en Instagram.