SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

De verbindende factor in de kleedkamer

Bij Life After Football verlengen we het weekend met de EXTRA TIME +4-rubriek. Wekelijks lichten wij vier hoogtepunten uit op het gebied van voetbal, fashion en lifestyle, die voor jou absoluut niet onopgemerkt mogen blijven. Deze week een boek voor talenten, de samenwerking van Dior x Birkenstock, de oplossing voor alle voetbalspelers – en trainers en een gloednieuwe hardlooptechnologie.

EXTRA TIME +4

Het talent van morgen

Het boek “Talent van morgen”, geschreven door Bart Heuvingh, richt zich op het ontdekken en ontwikkelen van talenten bij jongeren. In het boek wordt uitgelegd hoe je als ouder, leraar of coach jongeren kunt begeleiden in het ontdekken van hun passies en hoe je deze kunt omzetten naar talent. Door het bieden van praktische tips en voorbeelden kan de lezer deze handreikingen inzetten om het beste uit jongeren te halen. Het boek is een aanrader voor iedereen die betrokken is bij de ontwikkeling van jong talent. Het boek is dermate een succes dat het ook recent in het Engels is vertaald.

Talent van morgen - Groeimindset als basis voor talentontwikkeling

Dior steelt de show

De recente samenwerking tussen het luxe modehuis Dior en het Duitse schoenenmerk Birkenstock heeft veel aandacht getrokken in de modewereld. De collectie bestaat uit klassieke Birkenstock-sandalen die zijn voorzien van Dior’s iconische Oblique-motief. De sandalen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en uitvoeringen voor mannen en vrouwen. De samenwerking tussen deze twee merken, die op het eerste gezicht misschien onverwacht lijkt, combineert de comfortabele en casual uitstraling van Birkenstock met de luxe en stijlvolle uitstraling van Dior. Dit heeft geresulteerd in een unieke en gewilde collectie die zowel modeliefhebbers als Birkenstock-fans zal aanspreken.

Dior x Birkenstock

Spreek alle talen!

Hoe moeilijk is het om als buitenlander te wennen aan de cultuur van een nieuwe voetbalclub? Eén groot probleem is hierbij de taalbarrière. Er wordt vaak verwacht dat je of de taal van het land of Engels spreekt, terwijl dit voor sommige spelers erg lastig is. Vasco Electronics heeft hier nu met de “Vasco Translater V4” de oplossing voor. Het vertaalt meer dan 108 talen, is 96% nauwkeurig en het duurt maar vijf seconden. Zo kan je in contact komen met iedereen in de wereld. Ideaal voor trainers en spelers, maar ook voor jou als je op vakantie bent!

De nieuwe gadget die je moet hebben!

Rennen op de wolken

Het Zwitserse high-performance sportmerk “On” kwam dertien jaar geleden op de markt met een revolutionaire CloudTec®. Nu willen ze de records op de baan weer verbreken en lanceren ze een nieuwe hardlooptechnologie: de cutting-edge Cloudsurfer. Hiermee mixen ze geavanceerde technologie met duurzame innovaties. Zo is de Cloudsurfer gekleurd met behulp van een dope dyeing proces dat 90% minder water vereist dan standaardtechnieken en is de plastic bekleding achterwege gelaten. Dus waar wacht je nog op? Ren tijden waar je alleen nog maar van hebt gedroomd!

De revolutie in de hardloopwereld

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws rondom lifestyle, fashion en natuurlijk de opmerkelijke verhalen van (oud-)voetballers en hun leven naast hun carrière? Houd onze website in de gaten en zorg ervoor dat je ons volgt op Facebook en Instagram.