SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Check hier de brute nieuwe voetbalschoenen van Sadio Mané

Sadio Mané heeft in samenwerking met New Balance de nieuwe Furon 6 voetbalschoenen ontworpen. Want wanneer je Afrikaans voetballer van het jaar wordt, moet dit natuurlijk gevierd worden. Met gouden details, gepersonaliseerde veters en het Senegalese leeuwembleem, zijn ze speciaal voor de pijnsnelle aanvaller van Liverpool gemaakt.

Mané had in 2019 ook een jaar waar je U tegen zegt, met o.a. 22 doelpunten in het seizoen 18/19 en dit seizoen staat de teller ook alweer op 11. Als kers op de taart mocht de vleugelflitser van Liverpool ook de “cup met de grote oren” omhoogtillen na de gewonnen finale tegen de Spurs en werd onlangs ook nog het WK voor clubs gewonnen.

Een mooi rijtje is het wel: Pride of Africa, King of Europe, World Champion, African Player of the Year.

De nieuwe Furon 6 is de eerste knitted voetbalschoen van New Balance, Mané droeg deze al een tijdje, maar nu zijn ze helemaal naar zijn smaak gepersonaliseerd. De gouden details op de schoen sluiten goed aan bij het succesvolle en met prijzen gevulde jaar dat de aanvaller had. Op de veters is, uiteraard in goud, de tekst “Sadio Mané Afrcican Player of the Year 2019” te lezen. De badge op de achterkant van de schoenen is ook in samenwerking met Sadio himself ontworpen, met daarin zijn initialen en de leeuw waarmee hij vaker wordt geassocieerd.

De lancering van de schoen gaat gepaard met de campagne Rise of a Lion. Met billboards verspreid door Liverpool en de hoofdstad van zijn thuisland Senegal, Dakar.

Het prachtige verhaal Mané gaat natuurlijk nog veel verder dan alleen deze schoenen. In het artikel hieronder wordt nog dieper ingegaan op het verhaal en de carrière van de Afrikaan.

https://lifeafterfootball.eu/koning-sadio-en-zijn-rise-rise-naar-african-player-of-the-year/

Heb je zin om meer te lezen over Liverpool? Of over voetbalschoenen? Laat het ons weten via Facebook of Instagram! We horen je mening graag!