SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Impossible is nothing, create the incomparable

De nieuwe, speciale X Crazyfast voetbalschoen van adidas is wel een hele bijzondere! Deze unieke versie is de uitkomst van een toffe samenwerking tussen de Duitse sportfabrikant en Bugatti. De X Crazyfast combineert hoogwaardige prestaties met stijl, toffe details en exclusiviteit.

Bugatti - adidas X Crazyfast

Crazyfast

Zoals de naam al doet vermoeden: dit model is er één voor de spelers met behoefte aan snelheid. Hoewel de Speedframe-zoolplaat de X Crazyfast tot één van de beste in zijn soort maakt, is het meest opvallende kenmerk van deze schoenen de carbon inleg, die het carbon imiteert die gebruikt wordt op de Bugatti Chiron.

Knipoog naar de Chiron

De voetbalschoen zit vol met details die verwijzen naar de supercars van Ettore Bugatti. Zo zijn de kicksen  verkrijgbaar in een zwart en Bugatti-blauwe kleurstelling. Verder is de elektrische blauwe flits geïnspireerd op de eerste Bugatti Grand Prix auto’s, terwijl een de logo’s en slogans de zijkanten van de schoen siert: ‘impossible is nothing’ en ‘create the incomparable’.

Bugatti - adidas X Crazyfast
Bugatti - adidas X Crazyfast

Limited edition

En wie belichaamt deze samenwerking beter dan Karim Benzema? De voormalig topspits van Real Madrid voetbalt al jaren op de kicksen van adidas en poseert regelmatig met zijn Bugatti. Benz voetbalt inmiddels in Saudi-Arabië bij Ittihad FC en zal tijdens de komende wedstrijden de unieke X Crazyfast dragen. Daarnaast maakte adidas bekend dat ook de rappe vleugelaanvaller Rafael Leão de schoenen gaat dragen.

Mocht jij deze speciale schoen ook de rest van het seizoen willen onderbinden dan heb je wel wat geluk nodig. Er worden wereldwijd namelijk slechts 99 exemplaren uitgebracht, uiterst exclusief dus. Om de distributie van dit verzamelobject zo eerlijk mogelijk te houden, organiseren de merken een veiling via het Collect Web 3 platform van adidas. De veiling loopt van 8-11 november en alle winnaars krijgen zowel de fysieke schoenen als een digitaal exemplaar.

Dit is niet het eerste unieke exemplaar van de adidas X Crazyfast. De Duitse sportfabrikant eerde Lionel Messi zijn historische prestatie als achtmaal Gouden Bal-winnaar met speciale editie van de X Crazyfast.