SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Bizar wereldrecord voor Rafael van der Vaart

Bij Life After Football verlengen we het weekend met de EXTRA TIME +4-rubriek. Wekelijks lichten wij vier hoogtepunten uit op het gebied van voetbal, fashion en lifestyle, die voor jou absoluut niet onopgemerkt mogen blijven. Deze week een sponsordeal voor Manchester United, een wereldrecord voor Rafael van der Vaart, de nieuwe bolide van Nissan en de bijzondere tas van Louis Vuitton.

EXTRA TIME +4

Eén miljard voor United

Manchester United heeft hun contract met kledingsponsor Adidas verlengd tot en met 2035. Het bedrijf sponsort de Red Devils al sinds 2015 en sloten toen een contract af voor tien jaar. Hier stond tegenover dat Manchester United maar liefst 900 miljoen euro zou krijgen. Nu gaan ze naar verluid nog veel meer geld ontvangen. Britse media melden dat er ruim één miljard euro naar de club uit Manchester gaat. Een bedrag waar de Nederlandse trainer Erik ten Hag waarschijnlijk wel tevreden mee is.

Manchester United x Adidas

Van der Vaart pakt wereldrecord

Rafael van der Vaart staat officieel in het het Guinness Book of Records. Hoe hij dat voor elkaar heeft gekregen? De oud-voetballer van onder andere Real Madrid deed, samen met 51 andere spelers, mee aan een padel toernooi voor maar liefst 48 uur! Van der Vaart gaf aan dat het einde voelde als het winnen van de Champions League: “Pure inspanning, maar het was erg leuk. Ik heb vaak pijn in mijn gewrichten, wat me erg irriteert. Maar padel is echt goed voor mijn lichaam.”

Record voor Rafael van der Vaart

Nieuwe bolide Nissan

Nissan heeft de langverwachte 2024 Z NISMO onthuld. Een auto die volgens Nissan een “opwindende track-ready ervaring voor enthousiaste coureurs” is. Dit heeft dan ook zijn redenen. De bolide is aangedreven door een twin-turbomotor die 420 pk en 384 lb-ft koppel levert. Hiermee maakt het de auto een van de best presterende Z-klasse voertuigen van Nissan. Het nieuwe NISMO-model gaat dit najaar in de verkoop en wij verwachten dat we dan binnen no time de voetballers hiermee op de weg zien rijden.

Nissan 2024 Z NISMO

Unieke tas Louis Vuitton

Louis Vuitton heeft het voor elkaar gekregen om opnieuw overal in het nieuws te komen. Ditmaal doen ze met de onthulling van de gloednieuwe Louis Vuitton Camera Bag. Aan de buitenkant lijkt het op een vintage, draagbare filmcamera, maar in een recent Instagram-bericht onthulde het modehuis dat de tas in feite een functionerende camera is. De camera kan verbinding maken met een smartphone, waardoor je de video direct op je scherm kan afspelen. Hoe handig is dat!

Louis Vuitton Camera Bag

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws rondom lifestyle, fashion en natuurlijk de opmerkelijke verhalen van (oud-)voetballers en hun leven naast hun carrière? Houd onze website in de gaten en zorg ervoor dat je ons volgt op Facebook en Instagram.