SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Bitcoin zorgt voor extra spanning op Het Kasteel

Begin dit seizoen besloot Sparta Rotterdam in zee te gaan met knaken.nl. Het cryptoplatform beloont de Eredivisionist voor haar prestaties in de vorm van bitcoins. Afgelopen maand is de koersprijs geëxplodeerd, waardoor de Rotterdamse voetbalclub aardig wat knaken kan binnenhalen. Sparta Rotterdam zal hierdoor extra gebrand zijn om de komende wedstrijden positief af te sluiten.

Afgelopen seizoen stond Sparta Rotterdam na 26 competitiewedstrijden op een mooie 11e positie. Het vroegtijdig beëindigen van de Eredivisie, betekende voor de Rotterdamse voetbalclub een extra seizoen op het hoogste niveau in Nederland. Een knappe prestatie die niet alleen sportief, maar ook financieel belangrijk was voor de club. Nieuwe sponsoren wilden zich aan Sparta Rotterdam binden, waaronder knaken.nl. Het cryptoplatform beloont de Rotterdamse voetbalclub op een bijzondere manier, namelijk in de vorm van bitcoins.

Knaken Cryptohandel B.V.

Een unicum, Knaken Cryptohandel B.V. is namelijk de eerste crypto broker in de wereld die een voetbalclub op het hoogste niveau in de vorm van bitcoins sponsort. Voor Sparta Rotterdam een hele waardevolle sponsor in deze financieel zware periode voor de Rotterdammers. Het blijft wel erg interessant waarom knaken.nl zich juist wil binden aan deze Eredivisieclub. Op de website van Sparta Rotterdam licht eigenaar Ronald Jonkers dit toe: “We kwamen met dit idee omdat voetbalclubs en vooral de jeugdopleidingen van clubs het financieel erg moeilijk hebben als gevolg van de coronacrisis. De jeugdopleiding van Sparta heeft een aantal grote spelers voortgebracht en het is belangrijk om daarin te blijven investeren. Sparta is een geweldige club met een lange traditie en wij willen er graag aan bijdragen om die in stand te houden. Wij kijken uit naar een mooie samenwerking met de club en haar opleiding.”

Sponsordeal Sparta Rotterdam en Knaken

Scoren maar

Aan het begin van het seizoen 2020/2021 werd de sponsordeal vastgelegd. De competitie is al een tijdje bezig, maar Sparta Rotterdam zal gebrand zijn om ook de laatste wedstrijden goed te presteren, aangezien de prestatiebeloning wordt bepaald op basis van het aantal doelpunten, overwinningen en de klassering in de competitie en beker. Elke goal van de Eredivisionist zal direct 0,02 bitcoin opleveren. Aan het eind van het seizoen zullen de verdiende bitcoins officieel overgedragen worden. Op elk gewenst moment kan Sparta Rotterdam deze cryptovaluta verkopen om met deze opbrengst te investeren in de jeugdopleiding. Onlangs stapte Elon Musk voor anderhalf miljard dollar in de cryptomarkt, waardoor de bitcoin-koers explodeerde. De waarde van de bitcoin is ruim dertig duizend euro gestegen. Dit is een extra stimulans voor Sparta Rotterdam om goede resultaten te behalen. Schouders eronder en scoren maar!

De nieuwe Life After Football is uit! Koop jouw issue hier!

Op de hoogte blijven van al het nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle? Volg dan onze Facebook en Instagram.