SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

#BeatTheWinner FIFA-challenge is van start! Check het hier

De eerste wedstrijd zit er op! Fabian Sporkslede van RKC Waalwijk en Kenneth Paal van PEC Zwolle hebben afgetrapt. Zij zijn de eerste deelnemers van de #BeatTheWinner FIFA-challenge.

In deze #BeatTheWinner challenge nemen voetballers het op tegen elkaar. Win je, dan mag je blijven staan en dan ontvang je een nieuwe uitdager. Deze uitdager wordt gekozen door de verliezer en het zal meestal een (ex-)teamgenoot van deze speler zijn. Zoals gezegd zijn het allemaal profvoetballers en dus is het de vraag of hun kwaliteiten op het veld, net zo goed zijn als op de Playstation 4.

Regels

Belangrijk om te weten is dat de spelers niet hun FIFA Ultimate Team mogen kiezen, maar moet de spelen met de standaard teams van FIFA 20. Daarnaast mogen zij ook geen World XI team kiezen. Mocht het op een gelijkspel uitlopen, dan wordt er een verlenging gespeeld. Bied dit nog steeds geen uitkomst, dan worden er strafschoppen genomen. Uiteindelijk is er een winnaar en deze speler mag ‘blijven staan’. De verliezer kiest iemand met wie hij nu samen speelt of in het verleden heeft samen gespeeld. Zo ontstaat er een grote diversiteit aan uitdagers. Het is dus aan de winnaar om zoveel mogelijk wedstrijden te winnen en zo de FIFA koning te worden.

Quarantaine

Het begint nu wel echt te vervelen, zo’n voetballoze periode. Tijdens de quarantaine moeten we ons toch bezig blijven houden. De ene speler leest een boek en de andere speler speelt liever een potje FIFA 20. Om het competitiegevoel hoog te houden heeft Life After Football de #BeatTheWinner challenge opgezet. De spelers worden weer lekker getriggerd om te winnen en hun FIFA Skills worden ook nog eens beter.

Momenteel nemen de corona maatregelen heel rustig af en beginnen zelfs de eerste eredivisieteams weer met trainen.

https://www.instagram.com/tv/B_kJDFula8P/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

Op de hoogte blijven van al het nieuws op het gebied van voetbal, fashion en lifestyle? Check dan onze Facebook en Instagram.

Ben je op zoek naar lekkere Netflix sportseries om te bingen? Check deze maar eens!