SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Een avond uit met een stervoetballer in het buitenland

De meeste voetballers zijn alweer terug van hun vakantie, terwijl anderen nog heel even genieten. Het is de periode om weer bij te tanken voor het volgende seizoen. Toch is dit ook het ideale moment om even te genieten. Voetballers doen dat vaak overdag door op een bootje te varen of aan het strand te liggen, maar wat doen ze ’s avonds? Wij weten het wel!

Een avond uit met een stervoetballer in het buitenland

Eten bij Salt Bae

Elk jaar zijn er veel voetballers te vinden bij de restaurants van Salt Bae: Nusr-et. De Turkse chef-kok staat bekend om zijn goede vlees en zijn manier van zout strooien. Hij gaat er vaak heel het internet mee rond en dat valt ook op bij de voetballers. Het voordeel is dat de ‘Nusr-et restaurants in verschillende grote steden te vinden zijn. Bijvoorbeeld in Turkije, Griekenland, Amerika en de Verenigde Arabische Emiraten.

Wil je dus eten als een echte sterspeler? Dan moet je naar een van deze restaurants op vakantie. Grote spelers als Cristiano Ronaldo, Karim Benzema, Lionel Messi en David Beckham zijn allemaal al ooit gespot in een van zijn restaurants. Vaak is er dan een filmpje te zien waarop de chef-kok zout strooit over het eten. Iets wat jij ongetwijfeld al ooit voorbij hebt zien komen. Is dat niet het geval? Kijk het dan hieronder!

Tijd om te feesten!

Ook voetballers kunnen aardig feesten en de vakantieperiode is daar perfect voor. Geloof je ons niet? Kijk dan maar eens filmpjes van Jack Grealish na de gewonnen Champions League-finale. Op dat moment was voor hem de vakantie al begonnen en dat zorgde voor schitterende filmpjes. Al zien we dat eigenlijk elk jaar voorbij komen. Eerder keken wij met Life After Football al naar de favoriete vakantiebestemmingen van voetballers en daar kwam Ibiza direct naar voren. Het eiland is heerlijk om te relaxen, maar ’s avonds kun je er ook aardig genieten. Vorig jaar kwamen er filmpjes op social media van Lionel Messi die met zijn vrouw aan het feesten was in een club.

Slapen bij Four Seasons Hotel

Toch komt er altijd een einde aan een feestje en dat is ook bij de sterspelers het geval. Ze zoeken snel weer hun hotel op, om toch wat rust te pakken tijdens hun vakantie. Veel spelers doen dat bij een Four Season Hotel. Deze hotels zijn in bijna elke grote stad in de wereld te vinden en dat maakt het ideaal voor de voetballers. Zo vond Cristiano Ronaldo dat ook. Een van de Four Seasons Hotels ligt in Saudi-Arabië en de Portugese sterspeler besloot daar met zijn familie tijdelijk te gaan wonen. Het gerucht ging zelfs dat hij maar liefst zeventien suites had geboekt. Niet verkeerd om na een avondje feesten te belanden!