SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Audi onthult de allerlaatste Audi R8

Bij Life After Football verlengen we het weekend met de EXTRA TIME +4-rubriek. Wekelijks lichten wij vier hoogtepunten uit op het gebied van voetbal, fashion en lifestyle, die voor jou absoluut niet onopgemerkt mogen blijven. Deze week een 75-jarig jubileum, een unieke collectie van AS Roma, het einde van de Audi R8 en een samenwerking tussen Nike en Off-White

EXTRA TIME +4

75-jarig jubileum Margarita

De klassieke Margarita bestaat al 75 jaar. Daar moet op geproost worden! Om deze tijdloze cocktail te eren, schakelde Cointreau de briljante, Griekse kunstenaar INSANE 51 in. De dertig jarige kunstenaar bedacht een exclusieve, limited edition Cointreau-fles. De fles toont diepte die gecreëerd wordt door twee overlappende afbeeldingen met verschillende kleuren. Ook staan er afbeeldingen op de fles van de iconische cocktail. Ben jij benieuwd naar de smaak? Je kan een fles Cointreau van 70cl kopen bij de speciaalzaak.

Margarita

Allereerste streetwear collectie

AS Roma heeft zijn allereerste streetwear collectie onthuld. De Italiaanse voetbalclub ging om tafel met adidas om een mooie collectie naar buiten te brengen. En dat is gelukt! Het nieuwe assortiment bestaat uit T-shirts, truien, trainingspakken en het hoogtepunt van het geheel: een uniek trainingsjack. Maar wat maakt deze collectie zo uniek? Het trainingspak heeft een met de hand genaaide ASR-logo dat de club al sinds 1933 gebruikt. De streetwear collectie is te koop in de officiële AS Roma store. De prijzen van de collectie liggen tussen de vijftig en de honderd euro.

AS Roma

Het einde van de Audi R8

Audi heeft na 17 jaar het einde van de R8-projecten onthuld. Het automerk brengt nu voor de laatste keer een Audi R8 uit, genaamd Audi R8 Coupé Japan Final Edition. De laatste R8 is niet zomaar een auto. Het nieuwe snelheidsmonster is heel uniek, want er worden maar acht exemplaren verkocht. De kleurencombinatie van de Audi is een Japanse vlag: Ibiswit met rode remklauwen! De wielen zijn 20 inch gesmede aluminium items, afgewerkt in mat brons. Tot slot heeft de Audi R8 een 5.2 liter grote V10, wat goed is voor 620 pk en 580 Nm. De bolide gaat in 3,1 seconden naar de 100 km/u. Helaas voor de liefhebber is deze auto alleen te koop in Japan.

Audi R8

Nike x Off-White

Afgelopen vrijdag brachten Nike en Off-White een nieuwe collectie uit. Het nieuwe assortiment bestaat uit trainingsjacks, broeken, dames leggings en een pet. Het trainingsjack is in het groen en zwart. Ook is het trainingsjack waterafstotend en heeft het een zware fleece-constructie. Ideaal tegen de regen en de wind! De broeken zijn er in het groen en zwart, met een brede snit die kan worden aangepast via de trekkoorden. Tot slot zijn de dames leggings in het zwart en de nieuwe geruite pet in het groen. De prijzen van de collectie liggen tussen de 50 en 500 euro.

Nike x Off-White

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws rondom lifestyle, fashion en natuurlijk de opmerkelijke verhalen van (oud-)voetballers en hun leven naast hun carrière? Houd onze website in de gaten en zorg ervoor dat je ons volgt op Facebook en Instagram.