SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Aubameyang en zijn bizarre supercar-collectie

De kogel is na lang onderhandelen nu toch door de kerk. Auba blijft bij Arsenal. Hij heeft zijn contract verlengd tot 2023 en gaat naar verluidt (hou je vast..) 20 miljoen euro per jaar verdienen. Dat komt neer op zo’n slordige 55 duizend euro per dag. “Gelukkig maar” voor de Gabonees, aangezien hij er een dure hobby op na houdt. Aubameyang is namelijk groot fan van sportauto’s.

De geboren Fransman heeft nog een tijdje in de jeugd van AC Milan gevoetbald, maar kwam nooit tot speelminuten in het eerste elftal. Hij vertrok weer richting Frankrijk en via Dijon, Lille OSC en AS Monaco beleefde hij zijn grote doorbraak bij Saint-Étienne. Vanaf dit moment ging Pierre-Emerick Aubameyang grote bedragen verdienen en kon hij zijn droomauto’s kopen. Nu heeft Auba zo’n 13 auto’s in zijn garage staan en het zijn zeker niet de minste. Niet gek dat hij fan is van sportauto’s aangezien hij zelf ook bekend staat als snelheidsduivel in het veld.

https://www.instagram.com/p/CEMsGKonSln/

Lambo-kwartet

Niet één, niet twee of drie, maar liefst vier Lamborghini’s staan in Auba’s garage. Zo heeft hij een Lamborghini Huracán ter waarde van €148.000 helemaal in holographic chrome gewikkeld. Ook heeft hij twee Urus’ voor zijn deur staan, allebei gold plated. De nummer 14 van Arsenal kocht de Urus’ destijds voor €211.000. Kopstuk van zijn Lambo-collectie is de Aventador gold plated. Omgerekend had hij hier zes dagen voor hoeven werken, de Italiaanse sportwagen kost namelijk €459.000.

Lamborghini Urus van Aubameyang Lamborghini Urus van Aubameyang

Miljoenen aan Ferrari’s

Auba is trotse eigenaar van drie Ferrari’s met een totaal waarde van minimaal 3 miljoen euro. De Ferrari 812 Superfast kost €380.000 euro en de 488 Spider €356.000. Duurste auto van de collectie is de LaFerrari ter waarde van zo’n 2,5 miljoen euro! Ook deze bloedsnelle bolide is gewrapped in chrome. Van deze Ferrari zijn maar 500 modellen gemaakt en zijn topsnelheid ligt op 350 km/h. 

 Racemonsters

De Lamborghini’s en Ferrari’s zorgen voor het grootste deel van zijn verzameling aan auto’s. Maar zijn andere auto’s zijn echter ook niet mis. Zo trekt Aubameyang met zijn Range Rover Sport Mansory ter waarde van €168.000 en Porsche Panamera Turbo Techart Grand GT van €318.000 veel bekijks door de Londense straten. Naast de drie gouden Lamborghini’s heeft de topscorer van de Premier League in het jaar 2019 nog twee gouden supercars in de vorm van een Audi R8 V10 en een Aston Martin DB9 Volante. De Duitse wagen kostte de aanvaller €180.000 met alles erop en eraan. De auto van Engelse makelij was een koopje vergeleken met de rest, want hiervoor hoefde Aubameyang ‘slechts’ €110.000 te betalen. 

Naast deze twee sportwagens heeft Auba nog twee vreemde eenden in de bijt. De ene is een witte Bentley Bentayga ter waarde van €144.000 die voor zijn doen vrij classic is. Een fantastische auto om zich te vertonen op een meer classy manier dan in zijn sportwagens. Als laatste heeft hij ook een Volkswagen Beetle Cabriolet van €30.000 in zijn garage staan. Waarschijnlijk handig als boodschappenautootje en ideaal om onherkenbaar door de stad te rijden. 

Al met al een fantastische verzameling aan auto’s waar de meeste van ons jaloers naar zullen kijken. Check hier de overige auto’s.

 

De nieuwe Life After Football is uit! Koop hier jouw exemplaar!

Op de hoogte blijven van al het nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle? Volg dan onze Facebook en Instagram.