SCHRIJF JE NU IN OP ONZE NIEUWSBRIEF

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws op het gebied van voetbalcultuur, fashion en lifestyle?

SCHRIJF JE NU IN!
Menu

All fashion in de Life After Football Playlist

De Spotify-playlist van Life After Football staat alweer een tijdje online. Een paar weken geleden keerde de Life After Football Playlist terug voor jou! Ook deze week wordt de lijst uitgebreid met nieuwe nummers die door jullie gekozen zijn. De nieuwe tracks zijn een goede aanvulling op onze Spotify-playlist.

Life After Football Playlist Header new

Deze week staat de Life After Football Spotify Playlist in het teken van fashion. Dit omdat we vandaag bekent hebben gemaakt wie de genomineerde zijn voor Life After Football Fashion Player Award. De stemmen zijn vanaf vandaag geopend! Klik de link onderaan het artikel om te stemmen op jouw Fashion Player 2021.

Modeshow – LA$$A

Producer en DJ LA$$A heeft de afgelopen jaren zichzelf flink op de kaart gezet. Een frisse wind in de muziekindustrie. Yves Lassally is een geliefde en veelzijdige producer in de industrie. Samen met Rolf Sanchez heeft hij al een mega-hit te pakken met ‘Más Más Más’. Het nummer geproduceerd door LA$$A was de hitlijsten lange tijd niet uit te slaan en kreeg hiervoor een gouden plaat. Dat hij geliefd is in de muziekwereld bewijst hij maar weer eens met zijn debuutalbum. Op het album staan maar liefst 26 verschillende artiesten, waarmee de producer heeft samengewerkt. Het nummer ‘Modeshow’ is ook een samenwerking, namelijk Young Ellens, Frsh en Mensa zijn te horen op het nummer. In de track wordt veelal over fashion en high-end merken gerappt. Dit past natuurlijk goed bij de Life After Football Fashion Player, die vandaag live is gegaan!

 

High fashion – Eves Laurent en Louivos (Ft. Geechi)

De rapper met Ghanese roots Eves Laurent en Louivos brachten in 2018 het nummer High Fashion uit. Op de track van de twee staat ook rapper Geechi. Eves Laurent heeft net nadat hij zijn debuutalbum, ‘Rosé’, had uitgebracht in Duitsland vastgezeten. Hij werd veroordeeld tot vier jaar cel voor een plofkraak in het Duitse Mainz. Inmiddels is de rapper weer op vrije voeten en is hij de studio ingedoken. Hij heeft in 2021 twee albums uitgebracht, ‘Deze Is Niet Voor De Charts’ en ‘Adfectus XXI’. Op het eerstgenoemde album staat het nummer ‘De Ploff!’ wat nu zijn meest gestreamde nummer is. LouiVos heeft ook niet stilgezeten in 2021 en heeft maar liefst zeven singles uitgebracht het afgelopen jaar. Uiteraard ook één met meesterplusser Mula B. Naast de singles bracht Jessmaine Nuengi, de echte naam van LouiVos, een album uit genaamd ‘Kwade Geesten Deluxe’ een uitbreiding van het jaar eerder uitgekomen album ‘Kwade Geesten’.

 

Stemmen op jouw favoriet is heel simpel:
je bezoekt www.lifeafterfootball.eu/fashion-player en kiest degene die jij de meest fashionable speler vindt.

Wil je de lijst volgen? Klik hier en luister direct onze Spotify-playlist.

Op de hoogte blijven van al het nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle? Volg dan onze Facebook en Instagram.