SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Ajax en adidas lanceren unieke fietscollectie

Bij Life After Football verlengen we het weekend met de EXTRA TIME +4-rubriek. Wekelijks lichten wij vier hoogtepunten uit op het gebied van voetbal, fashion en lifestyle, die voor jou absoluut niet onopgemerkt mogen blijven. Met deze week een bijzondere fietscollectie van Ajax, de nieuwe tenues van PUMA, het modehuis dat ambassadeur is van de Olympische Spelen en een speciale collectie van Real Madrid.

EXTRA TIME +4

Fietscollectie voor Ajax-fans

Overal in Amsterdam zie je fietsen en Ajax maakte in samenwerking met adidas een unieke collectie om deze fietsers te voorzien van kleding. Het ontwerp van de collectie is geïnspireerd op het zwart, rood en wit van de Amsterdamse vlag en bevat reflecterende elementen voor veiligheid. Er is kleding voor zowel heren als dames en er is een speciale editie van de populaire Velosamba 2. Dit is erg populair onder wielrenliefhebbers. De collectie is vanaf 3 april 2024 om 10:00 uur beschikbaar in de Ajax Fanshop.

Ajax adidas fietscollectie

Nationale tenues PUMA

Nike en adidas onthulde eerder al nationale tenues en ook PUMA heeft de thuis- en uittenues van een aantal nationale teams voor 2024 bekendgemaakt. Oostenrijk, Tsjechië, IJsland, Slovenië en Zwitserland spelen dit jaar in een ontwerp die het rijke erfgoed van elk land viert. Op IJsland na gaan we deze shirts aanschouwen op het Europees Kampioenschap. Met een aantal mooie foto’s maakte het merk de shirts bekend. Qua kleur is er bij de thuisshirts weinig variatie. Al kan PUMA hier weinig aan doen. Check de tenues aan de linkerkant!

PUMA tenues

Louis Vuitton beschermt Olympische medailles

Aankomende zomer zijn de Olympische en Paralympische Spelen in Parijs en Louis Vuitton heeft afgelopen week de Medal Trunks en Torch Trunks onthuld. Deze zijn ontworpen om de prestigieuze medailles in te bewaren en de officiële fakkels te beschermen. We kunnen stellen dat het modehuis niet heeft teleurgesteld. Elke koffer is voorzien van unieke details en Pietro Beccari, voorzitter en CEO van Louis Vuitton is enthousiast. “We zijn vereerd en extreem trots om deel uit te maken van de Olympische en Paralympische Spelen Parijs 2024”

Louis Vuitton Olympische Spelen

Y-3 x Real Madrid

Eerder deze maand lanceerden adidas’ Y-3 en Real Madrid een bijzondere reiscollectie. Nu verbaasden ze de voetbalwereld opnieuw met een nieuwe Matchwear-collectie. De collectie bestaat uit een aantal tenues, een korte broek, een anthemjack, een t-shirt en een hoodie. De tenues zijn uiteraard het hoogtepunt, met een paars vierde tenue voor de heren- en damesteams van Real Madrid, twee keeperstenues en een pre-match tenue. De Engelsman Jude Bellingham liet al zien dat hij zijn unieke celebration ook kan in dit nieuwe shirt.

Real Madrid Jude Bellingham

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws rondom lifestyle, fashion en natuurlijk de opmerkelijke verhalen van (oud-)voetballers en hun leven naast hun carrière? Houd onze website in de gaten en zorg ervoor dat je ons volgt op Facebook en Instagram.