SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

AIK onthult uniek jubileumshirt

Bij Life After Football verlengen we het weekend met de EXTRA TIME +4-rubriek. Wekelijks lichten wij vier hoogtepunten uit op het gebied van voetbal, fashion en lifestyle, die voor jou absoluut niet onopgemerkt mogen blijven. Met deze week een speciale samenwerking voor twee spelers van FC Barcelona, een uniek jubileumshirt van AIK, retro voetbalschoenen van Nike en de nieuwe ambassadeur van Louis Vuitton.

EXTRA TIME +4

FC Barcelona x Ambilight TV

Enkele weken geleden werd Robert Lewandowski aangekondigd als ‘gezicht’ van Ambilight TV en ook İlkay Gündoğan kan zich voortaan ambassadeur van de Ambilight TV familie noemen. De middenvelder van FC Barcelona genoot de afgelopen weken van zijn eigen Ambilight TV en dit is hem bevallen. Kostas Vouzas, CEO Philips TV & Sound Europa & LATAM, is tevreden met de nieuwe ambassadeurs: “Ik ben ervan overtuigd dat hun Ambilight TV’s de manier waarop zij naar zijn favoriete films en sport kijken blijvend zal veranderen.”

Ambilight TV FC Barcelona

Jubileumshirt AIK

AIK staat al langer bekend om hun stijlvolle shirts en ze hebben ons opnieuw weten te verrassen. De club lanceerden een speciaal shirt voor het jubileum van de Zweedse voetbalcompetitie, de Allsvenskan. Deze competitie bestaat namelijk 100 jaar. Het shirt is gemaakt in samenwerking met Nike en straalt retro uit. Zo is het een inspiratie op het shirt dat AIK droeg in 1924, oftewel 100 jaar geleden. Het gaat om een zwart shirt met een gele v-halskraag en het logo van Nike is zichtbaar in het zwart.

AIK

Retro voetbalschoenen Nike

Nike zet een stapje terug in de tijd en heeft de Premier III ‘Retro’ geïntroduceerd. De schoen lijkt enorm veel op de OG Tiempo uit 1994, die toen werd uitgebracht voor het WK in de Verenigde Staten, en bestaat uit drie kleuren: zwart, wit en geel. Het bijzondere aan de Premier III is dat het een patroon heeft op de voorvoet, waardoor specifieke dempingszones bij de wreef en buitenvoet worden gecreëerd. Daarnaast is het Nike logo niet alleen zichtbaar op de zijkant, maar ook op de voorkant. Hier is tevens het woord ‘Premier’ te zien.

Nike Premier III

Victor Wembanyama ambassadeur Louis Vuitton

Louis Vuitton heeft basketbalspeler Victor Wembanyama benoemd als ambassadeur van het Huis. De Fransman wordt beschouwd als één van meest veelbelovende talenten in de geschiedenis van basketbal en werd geselecteerd als nummer één in de NBA Draft 2023 door de San Antonio Spurs. De basketballer wil zich net als Louis Vuitton voortdurend blijven ontwikkelen en daardoor lijkt het een perfecte combinatie. Wij zijn erg benieuwd wat we de komende tijd van de samenwerking gaan zien!

Victor Wembanyama Louis Vuitton

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws rondom lifestyle, fashion en natuurlijk de opmerkelijke verhalen van (oud-)voetballers en hun leven naast hun carrière? Houd onze website in de gaten en zorg ervoor dat je ons volgt op Facebook en Instagram.