SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

adidas’ shirts voor het EK 2020

Bij adidas hebben ze zeker niet stilgezeten afgelopen tijd. Voor het komende EK dat ook deels in Nederland plaats zal gaan vinden, zijn er al enkele nieuwe shirts onthuld. Tijd om vast een aantal van deze shirts te gaan bekijken in een kleine vooruitblik naar het EK 2020.

adidas EK 2020

Vooruitlopend op de internationale break heeft het legendarische Duitse merk een aantal nieuwe looks onthuld voor enkele van hun grootste internationale klanten. Spanje, België, Duitsland en Rusland hebben allemaal nieuwe shirts voor deze ronde van wedstrijden en voor Euro 2020.

 

Voor het 60-jarige jubileum van het toernooi, hebben alle tenues een ietwat vintage gevoel vermengd met die moderniteit die adidas altijd weet te brengen. Beter nog, elk shirt heeft specifieke op maat gemaakte referenties naar elk land. Bij Rusland resulteert dit bijvoorbeeld in cyrillisch geschrift op de kraag. De graphics zijn allemaal met de hand getekende ontwerpen, wat zorgt voor een echt uniek concept op elk shirt.

Hier vind je meer adidas sneakers, yeezy, predators en ander nieuws!

Euro 2020 komt steeds weer een stuk dichterbij nu we weten hoe enkele van de grootste teams eruit zullen zien. Al deze tenues zijn verkrijgbaar via https://adidas.nl

Wil je graag meer van de nieuwe EK tenues zien en meer vooruitblikken op het aankomende toernooi? Houdt onze social media, de website en het magazine goed in de gaten…

Laat het ons weten via Facebook of Instagram als je meer van dit soort artikelen wil zien! We horen je mening graag!