SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Adidas lanceert speciale schoenen voor WK vrouwenvoetbal

Bij Life After Football verlengen we het weekend met de EXTRA TIME +4-rubriek. Wekelijks lichten wij vier hoogtepunten uit op het gebied van voetbal, fashion en lifestyle, die voor jou absoluut niet onopgemerkt mogen blijven. Deze week een nieuwe zomercollectie, schoenen die je gaat zien op het WK-vrouwen, een vliegende auto en unieke schoenen van Dior.

EXTRA TIME +4

Ready voor de zomer

Ben jij nog op zoek naar outfits voor aankomende zomer? Je wilt er immers goed bijlopen op vakantie. FOUR Amsterdam weet hier alles vanaf en lanceerde hun ‘Summerdrop’. De ideale collectie voor het warme weer. De kleuren stralen allemaal happiness uit en ze hebben alles waar je naar zoekt: handoeken, t-shirts, korte broeken en nog veel meer. Neem vooral zelf een kijkje op de site van FOUR Amsterdam en ga helemaal in stijl de zomer in.

Ga in stijl de zomer in

Flitsend op het WK

Het WK vrouwenvoetbal gaat deze maand van start en Adidas is al lang bezig met de voorbereidingen. Deze week lanceerden ze een nieuw model uit de adidas X-lijn: de X CRAZYFAST. Wat deze schoen met het WK vrouwenvoetbal te maken heeft? Een aantal van de beste spelers ter wereld gaan de schoen dragen op het eindtoernooi. Zo doen onder andere Mary Fowler, Allesia Russo, Lena Oberdorf en de Nederlandse Lynn Wilms en Kerstin Casparij dat. Let bij de wedstrijden dus vooral even op deze unieke schoen, want de speelsters vallen er ongetwijfeld mee op.

Nieuwe schoenen adidas

Vliegende auto?

De door SpaceX gesteunde startup Alef Aeronautics is het eerste bedrijf in de geschiedenis dat is goedgekeurd voor het testen van een elektrische vliegende auto. Het doel van het bedrijf is om een auto te lanceren die zowel op de weg, als in de lucht kan vliegen. Zo kun je jezelf makkelijk vervoeren door een stad. Tot nu toe hebben al 440 mensen een aanbetaling gedaan voor als de auto echt komt. Dit kost wel 150 dollar. Op deze manier verdient het bedrijf al wat geld, want de test gaat maar liefst 300.000 dollar kosten.

Vliegende auto van Alef Aeronautics

Unieke schoenen Dior

Dior heeft de nieuwe B33-sneaker gelanceerd en het heeft iets unieks. Het gaat om een sneaker ontworpen door Thibo Denis, die een hybride uitstraling heeft. Toch is dat nog niet waar we het over hebben. De schoen wordt namelijk geleverd met NFC-technologie in de zool. Dit is een digitale sleutel waarmee de eigenaar toegang krijgt tot een “persoonlijk, veilig platform met speciale diensten”. Hier kan de eigenaar het certificaat van authenticiteit zien en kan hij meer leren over hoe de schoenen zijn gemaakt. Best gaaf toch?

Nieuwe schoenen Dior

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws rondom lifestyle, fashion en natuurlijk de opmerkelijke verhalen van (oud-)voetballers en hun leven naast hun carrière? Houd onze website in de gaten en zorg ervoor dat je ons volgt op Facebook en Instagram.