SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

AC Milan lanceert uniek shirt in zowel wit als zwart

Bij Life After Football verlengen we het weekend met de EXTRA TIME +4-rubriek. Wekelijks lichten wij vier hoogtepunten uit op het gebied van voetbal, fashion en lifestyle, die voor jou absoluut niet onopgemerkt mogen blijven. Met deze week een uniek shirt van AC Milan, een bijzondere samenwerking tussen THE BUTCHER en Frites Atelierde, de nieuwe Predator 24 van adidas en een speciaal shirt voor rapper Geolier.

EXTRA TIME +4

Uniek shirt

AC Milan heeft in samenwerking met PUMA en LA streetwear-merk Pleasures hun vierde tenue gelanceerd. Hierbij komen de invloeden van Los Angeles naar boven, terwijl ook de architectuur van Milaan zichtbaar is. Daarnaast heeft het shirt iets bijzonders. Zo geeft AC Milan je de optie om een kleur te kiezen. Het shirt is beschikbaar in zowel zwart als wit. Wij zijn er zelf nog niet over uit wat de mooiere kleur is. Wel is het een schitterend initiatief, waarmee ze de fans zelf laten kiezen. Welk shirt vind jij het mooiste?

AC Milan

THE BUTCHER x Frites Atelier

Donderdag 8 februari hebben THE BUTCHER en het befaamde Frites Atelier hun samenwerking bekendgemaakt, die de liefhebbers van haute fast food ongetwijfeld betovert. De twee merken bundelen hun krachten en introduceren een speciaal menu dat de kenmerkende smaken en stijlen van beide concepten weerspiegelt. Het menu is drie maanden lang beschikbaar bij alle locaties van THE BUTCHER en bestaat uit vijf ‘loaded fries’ gerechten: The Mexican, Smashed It, Back Ribs (zie foto), Nacho Libre en Papas Bravas.

THE BUTCHER x  Frites Atelier

Zwarte Predator 24

Adidas blijft maar nieuwe Predator 24-releases droppen. Voor vorige week kwam het merk met de witte versie van de Predator 24 en nu krijgen we het tegenovergestelde. Hierbij zijn de schoenen opnieuw te koop met veters en zonder veters. Op de zijkant van de kicksen zijn de welbekende adidas-strepen te zien en de Predator 24 staat bekend als de lichtste Predator ooit gemaakt. Kun je niet wachten om de schoenen te dragen? Neem dan snel een kijkje op de website van adidas!

adidas Predator 24

Rapper Geolier krijgt zijn eigen shirts

Rapper Geolier haalde een tijd geleden de Italiaanse krantenkoppen: tijdens het 74e Sanremo Music Festival verscheen Geolier in een trainingspak van Napoli. Nu heeft hij zelfs een speciale samenwerking met de Italiaanse club en zijn er twee bijzondere shirts uitgebracht. De tekst van de rapper staat op de voorkant van de shirts, terwijl achterop nummer tien zichtbaar is. Dit nummer is iconisch onder de Napoli-fans, mede door Diego Maradona. Het shirt is te koop via de website van Napoli.

Napoli x Geolier

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws rondom lifestyle, fashion en natuurlijk de opmerkelijke verhalen van (oud-)voetballers en hun leven naast hun carrière? Houd onze website in de gaten en zorg ervoor dat je ons volgt op Facebook en Instagram.