SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

7 must do’s voor een succesvolle voetbaltransfer

Met de wintertransferperiode achter de rug, kunnen we terugkijken op een periode waar spelers van ieder kaliber wisselden van club. Wat voor veel mensen lijkt als een kwestie van contracten ondertekenen, komt hier veel meer bij kijken dan dat. Spelers verhuizen vaak samen met hun familie naar een andere stad of soms zelfs ander land, terwijl het voetballeven gewoon doorgaat. Hoe regel je dan alles? Wij kijken naar de 7 must acts die komen kijken bij een transfer.

De zeven must do's voor een succesvolle voetbaltransfer

Downtown luxe

Nadat het zeker is dat je een transfer maakt, wil je als speler natuurlijk allereerst zeker zijn van een huis. Je wil je zo snel mogelijk aanpassen aan de stad en je er thuis voelen. Dit wil je natuurlijk niet alleen voor jezelf, maar ook voor je vrouw en eventuele kinderen. Voetballers lijken in dit opzicht best veel op elkaar. Eerste keuze is dan ook vaak een penthouse in downtown. De mooiste huizen met vaak schitterende uitzichten over de stad. Zo kunnen ze optimaal genieten van het leven in een grote stad. Dat is toch de droom van iedereen?

Het geweldige uitzicht uit een penthouse

Zorgeloze transfer

Als profvoetballer wil je natuurlijk meteen focussen op je nieuwe club. Je komt in een nieuwe omgeving en de club verwacht dat je meteen presteert. Tijd om dingen voor de verhuizing te regelen heb je amper. Hier schakelen de meeste voetballers dan ook een speciaal bedrijf voor in, zoals de Koninklijke De Gruijter & Co.. Zij regelen alles wat er komt kijken bij een verhuizing. Van douaneformaliteiten, opslag van de inboedel, transport naar de nieuwe stad tot aan een nieuwe school voor de kids. Zo hoeven de profvoetballers zich nergens zorgen over te maken. Zij kunnen zich focussen op het voetballen en kunnen ‘s avonds met een gerust hart slapen.

De Gruijter & Co regelen alles van A tot Z

In de spotlight

Dat voetballers van mooie auto’s houden is natuurlijk ook niets nieuws. Het geeft de spelers een kick en ze hebben hier dan ook graag geld voor over. Een perfect moment om dit aan te schaffen is bij een overstap naar een nieuwe club. Met een auto als de Bizzarrini Giotto maak je van je nieuwe start gelijk een goede binnenkomer. De auto is vernoemd naar de oprichter van Ferrari en gaat zijn eerste testmeters maken in 2024. Het is vooral een auto voor mensen die op zoek zijn naar een pure, authentieke en zeldzame eyecatcher. Een droom voor elke autoliefhebber en perfect om als voetballer in een nieuwe stad de spotlights te stelen.

Na je transfer in deze razendsnelle, authentieke auto

Leven in comfort

Een nieuw huis betekent ook dat je een nieuw interieur nodig hebt. Als je kijkt naar een stijl die hierbij past, hoef je niet lang na te denken. Voetballers lijken veel op elkaar. De meesten houden namelijk van een strak en clean uiterlijk van hun interieur. Een bedrijf dat hier perfect bij past is House of Soko. Zij designen high-end kamers en meubels. Zo krijgt je nieuwe huis comfort, maar straalt het ook luxe uit. Om dit nog meer te krijgen, kiezen voetballers vaak voor wat extra’s in een huis. Een kunstwerk van vaderlandse Pablo Lücker past goed in deze stijl. Eigenzinnige kunstwerken op een manier zoals Pablo dat alleen kan zijn een verrijking voor iedere huiskamer!

House of Soko voor comfort in je huis

Better safe then sorry

De nachtmerrie van elke profvoetballer: inbraak. Het komt helaas steeds vaker voor bij de grote profvoetballers. De reden lijkt vrij simpel. Er liggen items van waarde in huis. Precies waar de overvallers naar opzoek zijn. Een van de eerste dingen die je bij een verhuizing dan moet regelen is nieuw beveiligingsapparatuur, zoals Verisure bijvoorbeeld. Dit bedrijf zorgt ervoor dat je jouw huis kan controleren, waar je ook bent. Door middel van hun app heb je op je telefoon, computer of tablet 24/7 zicht op jouw huis. Daarbij maken ze ook nog gebruik van ZeroVision. Mochten er inbrekers toch binnen zijn, is binnen één minuut de gehele ruimte gevuld met een rookgordijn. Een perfect beveiligingssysteem voor elke profvoetballer.

Verisure beveiligingsapparatuur voorkomt inbraak

Zij regelen het

Iets wat ideaal is als je nieuw bent in een stad of land: een conciërge-service. Een bureau dat hierin inmiddels erg populair is geworden in Nederland is Con Questa. Je kent de hotspots niet en je weet niet wat de plekken zijn waar je een nieuwe keuken of iets dergelijks uit moet zoeken niet. Je wilt daarbij ook graag je nieuwe omgeving verkennen. Con Questa is een partij die voor je klaar staat en je koppelt aan de juiste contacten om alles naar wens te maken. Ze openen de deuren die voor andere gesloten blijven. Spelers als onder andere Dušan Tadić en Graziano Pellè maken graag gebruik van service als deze. Als nieuwe voetballer in een onbekende stad een absolute must have!

Con Questa helpt je welkom voelen in een nieuwe stad

Verkassen in stijl

Als profvoetballer gebeurt er in een korte tijd erg veel tijdens een transfer. Als je dan eindelijk het vliegtuig instapt wil je niet met Ryanair vliegen op stoeltje 66D. Je wilt met je familie een goede, uitgebreide plek zodat je volledig kan genieten van deze transfer. Een perfect bedrijf hiervoor is Exxaero. Een privéjet service waar veiligheid en comfort centraal staat. Het is een vlucht die plezierig en ontspannen is en letterlijk voorbijvliegt. Dit bieden ze door middel van uitzonderlijke service, luxe en comfort. De beste manier om als profvoetballer naar je nieuwe huis te vliegen en aan een nieuwe start te beginnen!

Een transfer met een privéjet die je veilig en met comfort naar je bestemming brengt

Nog meer transfernieuws? Lees meer over deze opvallende aanwinst van Feyenoord!

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws rondom lifestyle, fashion en natuurlijk de opmerkelijke verhalen van (oud-)voetballers en hun leven naast hun carrière? Houd onze website in de gaten en zorg ervoor dat je ons volgt op Facebook en Instagram.