SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Unieke samenwerking tussen Sébastien Haller en BALR

Bij Life After Football verlengen we het weekend met de EXTRA TIME +4-rubriek. Wekelijks lichten wij vier hoogtepunten uit op het gebied van voetbal, fashion en lifestyle, die voor jou absoluut niet onopgemerkt mogen blijven. Deze week een geüpgradede Ferrari, de samenwerking tussen BALR en een Franse topspits, de nieuwe collectie van Moncler en een Formule 1 team dat te aanschouwen is in de voetbalwereld

EXTRA TIME +4

Geüpgradede Ferrari 296 GTB

Mansory heeft de Ferrari 296 GTB goed aangepakt, door een gloednieuwe mansory kit erop te zetten. Door de upgrade heeft de Ferrari nu 830 pk i.p.v. 610 pk, ook is de auto achter aangedreven en er zit een indrukwekkende v6 hybride aandrijflijn in. Mansory heeft gekozen voor een matzwarte kleur met rode details. Het meest opvallende is de gespleten achtervleugel, de grote diffuser aan de achterkant en de kleine Italiaanse vlagstrepen op de uiteinden van de vleugels. In de binnenkant zie je het gele interieur met de rode details die bij het exterieur passen.

Ferrari 296 GTB

BALR x Haller

BALR heeft met trots een nieuwe samenwerking met Sébastien Haller aangekondigd. Zowel BALR als Haller staan beiden voor het verleggen van grenzen en het overtreffen van verwachtingen, hierdoor is dit de perfecte samenwerking. De nieuwe collectie bestaat uit kleding, brillen, parfum en reisaccessoires. De collectie met onder meer travelgear en comfortabele kleding is ideaal voor voetballers. Natuurlijk zijn wij van Sébastien gewend dat hij er altijd fashionable bij loopt, dus ook op dit vlak zit het wel goed met de BALR x Haller collectie.

BALR x Haller

Glamping collectie

Moncler is teruggekeerd met een frisse lijn in samenwerking met Pharrell Williams. Pharrell is een muzikant die eerder in 2009 ook al samenwerkte met het Franse modehuis. De collectie is gebaseerd op het glamping idee, een luxe vorm van kamperen. Kleuren die centraal staan zijn namelijk leigrijs, mosgroen en korstmos. De collectie bestaat uit verschillende items, waaronder lange broeken die tot korte broeken kunnen worden geritst, dekbeddekens die capes worden en jassen die je ook kan gebruiken als vissersvesten. Daarnaast zijn de kledingstukken met afneembare logo’s en zakken nog naar smaak aan te passen.

Moncler x Pharrell Williams

AlphaTauri x Red Bull Salzburg

Het Formule 1 team heeft met trots de samenwerking verlengd met Red Bull Salzburg. De club is de laatste tien seizoenen op rij kampioen geworden van de Oostenrijkse Bundesliga, waardoor het veruit de meest succesvolle Oostenrijkse voetbalclub is. De outfit voor de Red Bulls is speciaal afgestemd op de behoeften van voetballers: stijlvol en functioneel, geschikt voor op reis. Inbegrepen is een bomberjack die waterdicht is. Dit komt door de versterkte naden en waterdichte ritssluitingen. Daarnaast draagt het team een perfect slim-fit shirt gemaakt van licht en elastisch katoen dat nauwelijks kreukt en snel droogt.

AlphaTauri x Red Bull Salzburg

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws rondom lifestyle, fashion en natuurlijk de opmerkelijke verhalen van (oud-)voetballers en hun leven naast hun carrière? Houd onze website in de gaten en zorg ervoor dat je ons volgt op Facebook en Instagram.