SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

102-jarig jubileum van Gucci

Bij Life After Football verlengen we het weekend met de EXTRA TIME +4-rubriek. Wekelijks lichten wij vier hoogtepunten uit op het gebied van voetbal, fashion en lifestyle, die voor jou absoluut niet onopgemerkt mogen blijven. Deze week 1000 sneakers, de eigen voetbalacademie van een voetballer, het jubileum van Gucci en voetballegendes in actie tijdens de World Padel Tour Amsterdam Open.

EXTRA TIME +4

1000 Deadstock sneakers

Ben jij een echte sneaker liefhebber en wil je alles weten over sneakers? Wij hebben het perfecte boek voor jou! De bekende schoenenverzamelaar en reseller Larry Deadstock bracht samen met journalist François Chevalier een boek uit over 1000 authentieke, ongedragen sneakers. Er staan allerlei verschillende sneakers in, zoals ontworpen schoenen van basketbalspelers, waaronder LeBron James, Kobe Bryant en Michael Jordan. De prijs van het boek is ongeveer 50 euro.

1000 DEADSTOCK SNEAKERS

Elneny Football Club

Mohamed Elneny, de 31-jarige middenvelder van Arsenal, kondigde vorige week aan dat hij zijn eigen voetbalacademie heeft opgericht. De academie, genaamd de Elneny Football club, is voor voetballers tussen de 16 en 25 jaar oud die de droom hebben om profvoetballer te worden. Het biedt spelers de beste trainingen met zelfs videoanalyses van de wedstrijd. Elneny heeft zelf een UEFA B-Licentie, waardoor hij ook zelf trainingen gaat geven. Wilfried Zaha en David Beckham waren Elneny al voor, maar dat houdt de middenvelder niet tegen om ervoor te zorgen dat zijn academie de beste wordt.

Elneny Football Club

102-jarig jubileum Gucci

Gucci viert dit jaar hun 102-jarig bestaan. Dit doet het modebedrijf door een expositie op te zetten die iedereen kan zien van 11 oktober tot en met 31 december. De tentoonstelling is een eerbetoon aan één van de indrukwekkendste modehuizen ter wereld. Gucci Cosmos belicht de verschillende stijlen en iconische ontwerpen van Gucci, die in de 102-jarige geschiedenis van het merk tot stand kwamen. Na Londen zal de Gucci Cosmos-tentoonstelling naar Parijs gaan, om vervolgens door te reizen naar Kyoto. Elke locatie brengt een nieuw verhaal met zich mee, afgestemd op de cultuur en de geschiedenis van de stad en het land waarin de tentoonstelling zich bevindt.

102-jarige jubileum Gucci

Legends Game

Afgelopen week was de World Padel Tour Amsterdam Open. Het hele toernooi werd in het AFAS Live gespeeld en als kers op de taart kwamen Arjen Robben en Robin van Persie ook nog langs. Zij namen het in een unieke wedstrijd op tegen Ronald de Boer en Raemon Sluiter (oud-tennisser). Robben en Van Persie wonnen de ‘Legends Game’ uiteindelijk met 6-4. Bij de grote finale van het toernooi gingen de Argentijnen Franco Stupaczuk en Martin di Nenno er met de titel vandoor. Bij de vrouwen wonnen de Spaanse Paula Josemaria en Ariana Sanchez.

Robin van Persie en Arjen Robben tijdens World Padel Tour Amsterdam Open

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws rondom lifestyle, fashion en natuurlijk de opmerkelijke verhalen van (oud-)voetballers en hun leven naast hun carrière? Houd onze website in de gaten en zorg ervoor dat je ons volgt op Facebook en Instagram.