SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Deze voetballers gaan voor de Italiaanse stijl

Jurriën Timber en Kenneth Taylor zijn voorbeelden voor alle jeugdspelers in Nederland. Ze hebben de jeugdopleiding van Ajax doorlopen en zijn nu niet meer weg te denken uit het eerste elftal van Ajax. Toch schitteren ze niet alleen op het voetbalveld. Met ons eigen productiehuis The Hattrick, zagen we hoe de twee echte vrienden genieten voor de camera. Dit zorgde, in combinatie met de Italiaanse stijl kleding van 1 Amsterdam, voor unieke foto’s!

1 Amsterdam X The Hattrick

Geschreven door: Milan Verleg

Italiaanse looks

Met The Hattrick zoeken wij altijd naar de ideale match tussen speler en merk. Dit keer vonden wij dit op de Cornelis Schuytstraat in Amsterdam-Zuid. In de straat die vernoemd is naar de Nederlandse componist ligt namelijk de luxe herenzaak 1 Amsterdam. De modezaak, met Italiaans DNA, verkoopt kwalitatieve kleding die in de smaak valt bij de crème de la crème van de Nederlandse voetbalwereld. Zo zijn Jurriën en Taylor vaak te aanschouwen in de zaak!

Op de foto’s is goed te zien waarom de twee voetballers er vaak te vinden zijn. De kleren zien er strak uit en de schoenen maken de outfit helemaal af. 1 Amsterdam verkoopt namelijk eigen schoenen van het merk Ferilli. Deze zeer bijpassende Italiaanse loafers zorgen ervoor dat de outfits echt helemaal compleet zijn!

Het verhaal van de herenzaak is dan ook erg interessant. Een Italiaanse familie, met meer dan 30 jaar ervaring in de fashion, vond dat het tijd was om de Nederlandse fashion een boost te geven. Ze vonden vooral dat er winst viel te behalen bij de herenkleding. De oplossing? Ze opende hun eigen winkel “1 Amsterdam”.

Timber en Taylor in shoot voor The Hattrick
Lach gaat niet weg tijdens shoot bij 1 Amsterdam

Lach van oor tot oor

De shoot is te vinden in de nieuwe Life After Football ISSUE 76. De editie stond geheel in het teken van happiness en de keuze voor de verdediger en middenvelder was dan ook niet lastig. Het zijn echte vrienden! Je ziet ze overal samen en wij kwamen er dan ook meteen achter dat ze altijd veel plezier hebben. Geen geforceerde lach op de foto’s, maar lekker spontaan en de meest pure vorm van hunzelf.

Wil je net al Jurriën en Kenneth scoren buiten het veld? Ga dan langs bij 1 Amsterdam en geniet van kwalitatieve kleding waar de Nederlandse voetbalwereld zelf ook mee loopt!