SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Zlatan krijgt zijn eigen kledingcollectie

Zlatan Ibrahimović is een groot voetbalfenomeen. Soms iets té overmoedig, maar vaak maakt hij zijn praatjes ook waar. Zijn overdreven zelfverzekerde persoonlijkheid en atletisch vermogen maken de 39-jarige Zweed een icoon binnen de voetballerij. Daarom besloot Dsquared2 een samenwerking aan te gaan met Zlatan voor haar SS21 Icon-collectie.

Zlatan Ibrahimović is niet de eerste voetballer waar je aan denkt op het gebied van fashion. Toch besloot Dsquared2 een samenwerking aan te gaan met de Zweedse spits. Op 39-jarige leeftijd levert hij nog steeds prestaties die de wenkbrauwen van menig voetballiefhebber doen fronsen. De zelfverzekerde Zlatan vindt zichzelf een voetbalicoon en laat dit ook vaak genoeg terugkomen in zijn ‘arrogante’ uitspraken. Het kan dan ook niet anders dat de 39-jarige Zweed binnen deze samenwerking onderdeel zal uitmaken van de Icon-collectie van de SS21 collectie van Dsquared2.

SS21 Icon-collectie Dsquared2

Ter ere van Zlatan Ibrahimović, heeft Dsquared2 besloten om items uit haar SS21 Icon-collectie te personaliseren met deze Zweedse voetbalkampioen. Hij is een icoon op en naast het veld, en mag daarom niet ontbreken in deze collectie. Portretfoto’s van de 39-jarige Zweed zullen gebruikt worden binnen de collectie. Het grafische element zal namelijk terug te vinden zijn op de achterkant van een nylon jasje en op de voorkant van sweatshirts. Deze truien zullen gecombineerd worden met een krachtige quote van Zlatan. Ook zal het logo aangepast worden voor deze exclusieve items. De kledingstukken bevatten het Icon-logo in combinatie met de achternaam van de voetballer, Ibrahimović. De Icon-collectie omvat veel categorieën, waaronder jeans, een spijkerblouse, een leren motorjack, sweatshirts, T-shirts, sneakers en petten.

Zlatan Ibrahimović is de man van de quotes. Onderstaande quote van de Zweedse spits is erg toepasselijk voor de samenwerking met Dsquared2:

“I have never won silvers, just lost golds. Good players win races. Great players break records. Icons change the game”

De nieuwe Life After Football is uit! Koop jouw issue hier!

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle? Volg dan onze Facebook en Instagram en volg ons voor dagelijkse content.