SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Zit klaar voor de YEEZY Boost 350 V2 Linen

Nadat vorige maand de Cider gelanceerd werd, komt Adidas op 18 april met de YEEZY Boost 350 V2 Linen! Met deze lente/zomer sneaker koop je het lekkere weer in huis.

Nadat vorige week de YEEZY 700 V3 ”Alvah” werd gepresenteerd is de YEEZY-lijn van Kanye West ook nu weer met een kunststukje gekomen. Je zult de sneaker herkennen van de Cider variant. De YEEZY Boost 350 V2 Linen lijkt exact hetzelfde ontwerp te hebben, maar niets is minder waar. Laat de zomer maar komen met deze YEEZY.

Ontwerp

De YEEZY Boost 350 V2 collectie is zich snel aan het uitbreiden. Waar ze over het algemeen op elkaar lijken, is toch elke schoen uniek. Bij de YEEZY Boost 350 V2 Linen is het Primeknit-bovenwerk gekleed in een zachtbruine tint. Verder zijn de kraagafwerking en inlegzolen allemaal gepresenteerd in een medium grijze tint.

Het ”Linen” ontwerp kiest ervoor om geen hiellusje toe te voegen aan de schoen. De zool heeft een lichtroze tint die bijna overloopt in de zachtbruine kleur van de schoen zelf. Sneak previews toonde dat de er eventueel ook een 350 V2 ”Linen Reflective” variant aan komt met een streep over de zijkant van de schoen mogelijk reflecterend is. Dat is uniek voor 350 V2-schoenen.

De nieuwste YEEZY Boost 350 V2 Linen is vanaf 18 april te koop voor $220 op www.adidas.nl/yeezy. Je kunt ze ook kopen via de Adidas App in Noord-Amerika en Europa.

De afgelopen jaren is Adidas aan het knallen met hun colorways. Vooral deze uitvoering is er eentje die in het oog springt met zijn fellere kleuren. Waar de YEEZY modellen eerder wat donkerder waren, is dit een echte lente/zomer schoen! Zorg dat je klaar zit voor de release, want naar de verwachting van Adidas ontstaat er weer een stormloop.

Volgende release

De volgende YEEZY lancering zal de 700 MNVN ”Bone” zijn. Deze schoen zal vanaf 25 april 2020 te koop zijn.