SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Zien: deze collab tussen Replay en Paris Saint-Germain

Het was al een tijdje bekend dat het Italiaanse modemerk Replay een overeenkomst had getekend met de Franse topclub Paris Saint-Germain. Maar nu is deze vette en exclusieve collab eindelijk gelanceerd. En dus kun jij erbij lopen zoals Neymar. Of eh: hij als jou natuurlijk.

Sinds afgelopen oktober hebben Replay en Paris Saint-Germain de handen ineengeslagen. De Franse club zal de aankomende vier seizoenen de officiële denimpartner zijn. Bij Replay hebben ze een passie voor voetbal en dit gaat goed samen met het succesvolle Paris Saint-Germain. Het is een logisch gevolg van de al bestaande samenwerking met superster Neymar Jr. Beide brands hebben een wereldwijde bekendheid en deze zal alleen nog maar vergroot en versterkt worden.

11 items

De collectie bestaat uit, hoe kan het ook anders, 11 items. Elk item is voorzien van een logo hebben en natuurlijk komen de officiële clubkleuren in de items terug. De collectie bevat drie spijkeroverhemden in authentieke Replay-stijl. Er zijn twee indigo spijkeroverhemden van katoenlinnen en een blauwe indigo van 100% katoen. Alle drie hebben een normale pasvorm en zijn voorzien van verschillende kenmerken, zoals zakken met dubbele knoop, afstekende 3D-print op de borstzak en een nekband met de kleuren van het team.

Vette collectie Replay en Paris Saint-Germain nu verkrijgbaar

De collectie bevat ook vier jacks. Drie authentieke spijkerjacks en één trenchcoat. De spijkerjacks worden in drie intense indigo-tinten gepresenteerd, namelijk een diepe donkere spoelingstint. Deze drie must-haves hebben een regular rider fit en zijn geïnspireerd op de jaren 80. Ook zijn ze voorzien van tone-on-tone knopen, een blauwe rivet met logo en een tape met de clubkleuren van PSG op de achterkant van de kraag. De denim trenchcoat is gemaakt van “smoky blue” stretch-denim en heeft een 3D print-logo op de voorkant en is ook voorzien van het clublogo en -kleuren.

Neymar Jr. is het uithangbord voor de samenwerking tussen Replay en Paris Saint - Germain

Qua roeken zijn er twee versies beide van 100% Replay-denim. De eerste versie, een ‘smoky blue’, heeft een beetje stretch met elastische tailleband en een taps toelopende, relaxte pasvorm. Deze versie kenmerkt zich door de afstekende 3D-print met officieel PSG-logo en logoprint aan de binnenkant. De tweede versie behoort tot de Hyperflex Bio-serie. Gemaakt van biologische en milieuvriendelijke stoffen. De jeans is comfortabel en heeft een slanke pasvorm.

De collectie van Replay en Paris Saint - Germain geeft de unieke look en oog voor detail perfect weer.

Voor meer informatie kijk www.replayjeans.com

De nieuwe Life After Football is uit! Koop jouw issue hier!