SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Zien: Daily Paper toont ware aard in Afrika

Daily Paper gaat terug naar het moederland om hun creatieve gemeenschap te verenigen met verschillender activaties. Één van deze activiteiten was een voetbaltoernooi dat werd gehouden op het voetbalveld van de Accra Senior Girls School.

Daily Paper & Puma

Toen in 2017 zich de kans voordeed om samen met Puma een voetbalveld te gaan maken in Ghana, hoefde men bij het merk niet lang na te denken. Het team verspilde geen enkele seconde om deze missie in gang te zetten, om de ontwikkeling van sport onder jonge voetballers te ondersteunen en hen in staat te stellen een betere toekomst voor zichzelf te creëren.

Terug naar het heden

In het begin van het eerste jaar van dit nieuwe decennium, 2020, keerde het team van Daily Paper terug naar dit veld. Ze nodigden vrienden en familie van het merk uit om mee te doen aan een voetbaltoernooi. En niet zomaar een toernooi, het toernooi werd gehouden op het voetbalveld van de Accra Senior Girls School; het veld dat Daily Paper samen met Puma gerealiseerd had. Het toernooi bestond uit zes teams van zowel mannen als vrouwen, zij speelden allemaal tegen elkaar. Uiteraard verzorgde Daily Paper de outfits voor de teams, met speciaal ontworpen shirts voor deze unieke gelegenheid.

Ook waren de volgende Afrikaanse creatives en atleten bij het toernooi betrokken:

La Meme GangFree the YouthStarboyEunice Beckmann en Melanin Unscripted.

Daily Paper – The Return

Het toernooi werd vastgelegd in deze fantastische video, waarin ook de vette, exclusieve wedstrijdshirts te zien zijn. Deze is absoluut het checken waard.

Ook werden natuurlijk de nodige vette foto’s geschoten, waar onder andere meer details van de shirts te zien zijn, zorg ervoor dat je deze zeker niet mist.

CREDITS
Photographers
@Blackimagegh and @Packagestudios
Videographer: @Packagestudios

Meer lezen over fashion? Laat het ons weten via Facebook of Instagram! We horen je mening graag!