SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

YEEZY luidt de zomer in!

YEEZY Boost 380 Alien Blue

Kanye West en Adidas hebben de komende weken en maanden grote dingen op de planning staan. Een hele reeks nieuwe YEEZY ’s zijn namelijk onderweg om de lente en zomer in te luiden. We gaan warme dagen tegemoet, waarin deze nieuwe sneakers een perfecte aanvulling zijn op jouw outfit. Wij zijn onder de indruk en lichten een aantal items uit!

In februari 2015 sloegen Kanye West en Adidas de handen ineen voor het ontwerp van een gloednieuwe, unieke sneaker: de YEEZY. Nu -ruim zes jaar later- kondigen beide partijen haar nieuwste sneakers aan. De samenwerking is tot op heden erg succesvol. De YEEZY-catalogus is door de jaren heen voortdurend uitgebreid naarmate er steeds nieuwe kleurstellingen van nietjesilhouetten verschenen, naast geheel nieuwe modellen. We kunnen weer soortgelijke sneakers verwachten voor deze zomer. Wij zijn onder de indruk en hebben daarom een aantal items geselecteerd om uit te lichten. De volgende YEEZY’s maken hun opwachting de komende maanden:

YEEZY Boost 700 ‘Bright Blue’

Allereerst lichten we de YEEZY Boost 700 ‘Bright Blue’ uit. De sneaker is een van de meest levendige YEEZY-aanbiedingen tot nu toe. De opvallende kleuren zorgen voor een frisse uitstraling van de schoen, perfect voor de zomer dus. De ‘Bright Blue’ is sterk gebaseerd op de originele colorway van het silhouet, de ‘Wave Runner’. Over een paar dagen zal deze sneaker op de markt komen. Wij verwachten dat deze sneaker erg in trek zal zijn vanwege de blauwe en oranje kleurencombinatie. Wees er dus snel bij om dit paar te bemachtigen.

YEEZY Boost 700 Bright Blue

YEEZY QNTM ‘Flash Orange’

Een van de meest opmerkelijke sneakers uit de nieuwe collectie is de YEEZY QNTM ‘Flash Orange’. De hoge achterkant van de sneaker zorgt ervoor dat de schoen het uiterlijk van een basketbalschoen heeft. Het ‘Flash Orange’-paar heeft spatten van oranje, bruin en zwart op het bovenwerk, die samenkomen om een ​​patroon te creëren dat de strijd aan kan gaan met de tijgerprint. High tops zijn erg populair, dus wij verwachten dat we deze schoen de komende zomer veelvuldig terug zullen zien in het straatbeeld. Deze sneaker zal in mei op de markt verschijnen.

YEEZY QNTM Flash Orange

YEEZY Boost 380 ‘Alien Blue’

De laatste sneaker die we uitlichten is de YEEZY Boost 380 ‘Alien Blue’. De naam doet deze schoen zeker eer aan, want het uiterlijk van deze schoen is gruwelijk. Als opvolger van de originele ‘Alien’ colorway van het silhouet, combineert het paar een grijs en gebroken wit Primeknit-bovenwerk met een doorschijnende blauwe tussenzool eronder. Aan de zijkant komt een extra kleuraccent via een groene streep. Deze uitstraling zorgt voor een buitenaards effect. Wij zijn ervan overtuigd dat deze schoen hoge ogen gaat gooien. De sneaker zal deze lente nog op de markt verschijnen.

YEEZY Boost 380 Alien Blue

Vanaf nu is Life After Football #68 verkrijgbaar. Bestel jouw exemplaar nu in onze webshop of lees hem nu online!

Op de hoogte blijven van al het nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle? Volg dan onze Facebook en Instagram.