SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Yeezy Day 2021: acht iconische restocks

Lancering gloednieuwe Yeezy's 2021

Afgelopen dinsdag was het YEEZY DAY in Europa, de dag waar de sneakerliefhebbers onder ons reikhalzend naar uitkijken. Op deze dag lanceert YEEZY namelijk verschillende restocks van zijn klassieke en exclusieve modellen. Ook had Kanye West nog een aantal verrassingen in huis voor de trouwe fans van de sneaker. Wij zijn fan van de restocks en lichten daarom de drie tofste sneakers uit voor onze stijliconen!

Adidas YEEZY Boost 700 ‘Wave Runner’

Allereerst lichten we de YEEZY Boost 700 ‘Wave Runner’ uit. Deze sneaker is een van de meest klassieke en herkenbare YEEZY-aanbiedingen tot nu toe. Als een van de populairste grondleggers van het merk, zijn wij maar al te blij met de restock van de ‘Wave Runner’. De sneaker mixt moeiteloos haar opvallende neonkleuren met de minder opvallende kleuren. Hierdoor ontstaat er een prachtig contrast waarbij de felle kleuren in het oog springen. De sneaker debuteerde in 2017 en werd direct een daverend succes door haar unieke uitstraling en populariteit onder celebraties. Vier jaar later is de sneaker nog steeds in trek en zien we nog steeds verschillende voetballers de kleedkamer binnenlopen met de ‘Wave Runner’.

Adidas Yeezy Boost 700 'Wave Runner'

Adidas YEEZY Boost 350 V2 ‘Zebra’

Ook lichten we de YEEZY Boost 350 V2 ‘Zebra’ uit. Deze sneaker is een van de opvallendste YEEZY’s die de afgelopen jaren gedropt zijn. Mede door haar tijdloze uitstraling is dit een van de populairste schoenen onder de trouwe fans van YEEZY. Wij zijn dan ook erg enthousiast over de restock van de ‘Zebra’. Het bovenwerk van de sneaker is gemaakt van het gebruikelijke ‘Primeknit’ materiaal. Dit materiaal heeft een zwart met witte kleur gekregen, waardoor de sneaker een prachtig zebra-effect krijgt. Mede door de populariteit van deze ‘Boost 350’ krijgt deze schoen inmiddels alweer voor de zevende keer een restock. De sneaker matcht perfect met de clubkleuren van Juventus. Wij zijn dan ook benieuwd of we Ronaldo en co de komende maanden in deze toffe, klassieke sneaker uit hun peperdure sportwagens zien stappen.

Adidas Yeezy Boost 350 V2 'Zebra'

Adidas YEEZY Boost 700 MNVN ‘Orange’

Ten slotte lichten we de YEEZY Boost 700 MNVN ‘Orange’ uit. Mede door de feloranje kleur springt deze sneaker evenals de ‘Zebra’ direct in het oog. Hoewel het silhouet vergelijkbaar is met eerdere modellen, onderscheidt deze schoen zich door de ‘700’-branding op het bovenwerk met compacte materialen. Deze ‘Boost 700’ bestaat uit een oranje nylon bovenwerk gecombineerd met reflecterende details. Een stevige zwarte zool met Boost-demping maakt het ontwerp compleet. Helaas is het EK alweer een tijdje afgelopen, want anders had deze sneaker jouw Oranje-outfit af kunnen maken. Desondanks is deze ‘Boost 700’ ook gruwelijk voor andere gelegenheden!

Adidas Yeezy Boost 700 MNVN ‘Orange'

Life After Football #69 is uit! Koop jouw issue nu hier en lees exclusieve interviews en bekijk fantastische rapportages!

Op de hoogte blijven van al het nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle? Volg dan onze Facebook en Instagram.