SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Officieel aangekondigd: Yeezy Boost 700 MNVN Orange

Na de succesvolle release van de eerste Yeezy 700 MNVN, zal binnenkort ook het tweede paar in deze collectie gaan verschijnen: de Yeezy Boost 700 MNVN Orange. Ook hier is er weer sprake van een regionale release, dus plan je reis maar vast…

Yeezy 700 MNVN Triple black

Afgelopen 8 februari werd de Yeezy 700 MNVN triple black uitgebracht. Dit was een regionale release, waardoor de schoenen alleen in winkels in New York, Londen en Tokyo. De triple black versie van de MNVN was de eerste van wellicht velen. 20 dagen na de release van deze versie, wordt de volgende al uitgebracht.

 

Yeezy 700 MNVN Orange

De volgende in de rij is dus de MNVN Orange. De schoenen zijn qua model hetzelfde als de vorige release, maar dan met andere details. De Orange is grotendeels gehuld in een bijna neon-oranje kleur, met zilveren 3M reflecterende accenten in de vorm van twee ‘700’-logo’s die op de zijkant van de schoen staan. Eén van deze logo’s is in spiegelbeeld.

Zoals gezegd, worden deze Yeezy’s net als de MNVN Triple black alleen in bepaalde regio’s uitgebracht. Ditmaal zijn winkels in de regio’s Shanghai, Parijs en Los Angeles aan de beurt. Wellicht is een tripje naar Parijs dan toch wel een goed idee…

Yeezy 700 MNVN Orange release

De nieuwe MNVN Orange wordt 28 februari uitgebracht, de specifieke winkels in de steden die hierboven zijn genoemd moeten nog bekend worden.

Yeezy 2020

2020 ziet er goed uit voor de liefhebbers van de sneakers van Kanye West. Dit jaar lijkt het hard te gaan met de releases, dus de kans is groot dat er nog veel moois aan zit te komen! Stay tuned en houd de website in de gaten voor het laatste Yeezy nieuws.

 

Check ook de vorige release in deze collectie, de Yeezy Boost 700 MNVN Triple black.

Meer lezen over fashion? Laat het ons weten via Facebook of Instagram! We horen je mening graag!