SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Yeezy BOOST 350 V2 CINDER binnenkort verkrijgbaar

21 maart is het zover, de lancering van de populairste schoen van Adidas. De Yeezy-schoen begint de lente met de Yeezy BOOST 350 V2 CINDER uitvoering.

Adidas Yeezy is een modesamenwerking tussen Adidas en de Amerikaanse rapper/songwriter en designer Kanye West. De Yeezy Boost sneaker-lijn wordt beschouwd als een van de meest invloedrijke sneakermerken ter wereld. Hoewel de lijn vooral bekend staat om zijn sneakers, zitten er ook overhemden, jassen, trainingsbroeken, sokken en damesschoenen in de collectie. De samenwerking tussen Adidas en Kanye kwam in 2015 tot stand met de Yeezy Season 1. De release was een huge succes en al snel volgden Yeezy Season 2 en Yeezy Season 3. Jaren later komen Kanye West en Adidas met hun nieuwste onthulling, de Yeezy BOOST 350 V2 CINDER.

Uiterlijk

De nieuwste Yeezy Mafia heeft een donkerbruine ”Cinder” tint en zal een Primeknit-bovenkant bevatten. Een zwarte halfdoorschijnende streep over beide zijkanten zorgt voor een extra effect in het uiterlijk. De tussenzool bevat Boost-demping en zal net als de bovenkant donkerbruin van kleur zijn.

Het gerucht gaat dat de ”Cinder” een van de vier paar kleurencombinaties van de Yeezy Boost 350 V2 zal zijn. Hoogstwaarschijnlijk onthullen zij binnenkort ook de ”Flax”, ”Marsh” en de ”Sulfur”.

Voorgangers Boost 350 V2

De Yeezy Boost 350 V2 is een terugkerend item en elk jaar lanceert Adidas meerdere keren een nieuwe variant. Elk jaar heeft nieuwe eigen kenmerken, maar blijven grotendeels altijd hetzelfde uiterlijk houden. In 2016 werd de eerste editie onthuld en door de jaren heen werd dit type steeds wat aangepast. De kleurenaanpassing, andere patronen, grote streep over de buitenkant.

Adidas Yeezy Boost 350 V2 Cinder – €219,95

Collabs

Yeezy brengt ook geregeld nieuwe schoenen uit in samenwerking met externe partijen. Elk jaar lanceren zij weer nieuwe Yeezy’s in samenwerkingen met beroemde designers of voetbalclubs, zoals Arsenal. Meer lezen over de Yeezy-sneakers en andere Adidas schoenen? Klik dan hier!

De nieuwste Yeezy Boost 350 V2 ligt vanaf 21 maart 2020 in de winkel en is online verkrijgbaar op www.adidas.nl/yeezy.

Zoals jullie weten zit Life After Football bovenop het laatste nieuws van Adidas. Wil je ook op de hoogte blijven? Volg dan onze Facebook en Instagram en zorg dat je niets mist.