SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Yeezy 700 MNVN is nu al de sneaker van de week

De Yeezy collectie van wordt binnenkort weer verder uitgebreid. De nieuwe adidas Yeezy 700 MNVN wordt de nieuwste toevoeging aan het repertoire van het merk van Kanye West.

Yeezy 700

De Yeezy 700 is ondertussen al tijden een begrip in de fashion industrie. Deze schoen maakte zijn debuut tijdens de release van Season 5 in 2017 en werd uiteindelijk 12 augustus van dat jaar uitgebracht. Dit was de 700 Wave Runner, hierna zijn er nog vele andere variaties op de eerste versie van de 700 uitgebracht. Hierna kreeg de 700 nog twee keer een facelift met de release van de 700 V2 en onlangs nog de 700 V3.

Hier vind je meer adidas sneakers, yeezy, predators en ander nieuws!

Release Yeezy 700 MNVN

Nu is de volgende stap in de levensloop van de 700 daar, dit is de Yeezy 700 MNVN, de nieuwste toevoeging aan de al aardig uitgebreide collectie. De nieuwe running shoe van het merk van de Amerikaanse rapper wordt 8 februari uitgebracht. In dit verhaal moet echter wel een kanttekening geplaatst worden. Dat sommige langverwachte Yeezy modellen af en toe lastig te verkrijgen zijn, weten de meeste liefhebbers van sneakers ondertussen wel, maar bij dit model wordt het nog net wat lastiger. De schoen zal namelijk alleen verkrijgbaar zijn in drie steden, New York, Londen en Tokyo. De specifieke winkels waar de schoenen te koop zullen zijn moeten nog bevestigd worden. Inderdaad, deze nieuwe Yeezy’s zullen dus niet online te verkrijgen zijn.

Het design

De eerste kleur van de 700 MNVN heet officieel Triple Black, het is een simpele, strakke kleurstelling. Op de zijkant van de schoen is duidelijk te zien om welk model het gaat, met de omgekeerde “700” print. De alom bekende 700 boost zool maakt de schoen af en zorgt voor de onmiskenbare look van de Yeezy 700.

Bekijk op Yeezy Supply de schoen alvast vóór de release op 8 februari en houd de website in de gaten voor meer gedetailleerde informatie over de release.

Meer lezen over fashion? Laat het ons weten via Facebook of Instagram! We horen je mening graag!