SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Het nieuwe gezicht van PUMA KING

Sportmerk PUMA heeft aangekondigd een exclusieve samenwerking aan te gaan met het talent Xavi Simons, die het nieuwe gezicht zal worden van de legendarische KING-voetbalschoenen. Met zijn ongekende talent en charisma volgt Xavi in de voetsporen van voetbalgrootheden zoals Johan Cruyff, Maradona, Eusébio en Pelé.

Xavi Simons x PUMA

Door: Marith Baltus

EEN INDRUKWEKKEND TALENT

Op slechts 17-jarige leeftijd maakte Xavi zijn professionele debuut bij de Franse club Paris Saint Germain. En nu, op zijn 20e, bundelt hij zijn krachten met PUMA om de KING te vertegenwoordigen. Met indrukwekkende statistieken van 24 doelpunten en 13 assists in 34 wedstrijden voor PSV Eindhoven afgelopen seizoen, heeft Xavi al zijn stempel gedrukt op het Europese voetbal. Hij heeft al deelgenomen aan de UEFA Champions League en heeft vijf wedstrijden gespeeld voor het Nederlands elftal, waaronder het recente FIFA Wereldkampioenschap 2022.

IN DE VOETSPOREN VAN JOHAN CRUIJFF

Xavi Simons belichaamt de essentie van de PUMA KING: zijn spel getuigt van meesterlijke controle over het veld. Xavi spreekt vol enthousiasme over zijn toetreding tot de PUMA-familie en zijn ambities voor de toekomst: “PUMA is een merk met een rijke voetbalgeschiedenis, dat altijd aan de top van de industrie staat. Spelers als Johan Cruyff en Maradona hebben de PUMA KING gedragen, wat deze schoenen iconisch maakt. Het is een grote eer om deel uit te maken van deze nieuwe generatie. Ik kijk enorm uit naar het nieuwe seizoen en de mogelijkheid om mijn stempel te drukken. Er is zoveel dat ik wil bereiken in mijn carrière en ik ben klaar om mijn eigen geschiedenis te schrijven. “Hij voegde eraan toe: “PUMA is niet alleen een merk dat bekend staat om voetbal, maar heeft ook een geweldige aantrekkingskracht op het gebied van mode. We hebben veelbelovende plannen en ik ben verheugd dat PUMA mij tijdens deze reis zal ondersteunen.”

EEN GOEDE SAMENWERKING

Johan Adamsson, Global Director of Sports Marketing and Sports Licensing bij PUMA, verklaarde: “We zijn ontzettend verheugd dat we op zo’n jonge leeftijd een samenwerking zijn aangegaan met een speler van zijn kaliber. Xavi Simons wordt al jarenlang bewonderd in de voetbalwereld en we geloven dat zijn talent nog vele jaren zal blijven groeien. Op zijn 20e heeft Xavi al bewezen een van Europa’s beste voetballers te zijn, en we kijken ernaar uit om hem te ondersteunen op zijn weg naar grootsheid.”

Ga nu naar de site van PUMA om de hele collectie te bekijken!

Xavi Simons x Puma
Puma x Xavi Simons
Xavi Simons x Puma