SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Wondersneakers van Steve Madden

Een voetbalwedstrijd kun je al winnen voordat deze überhaupt is begonnen. Hoe je dat doet? Door te arriveren in stijl! De tegenstanders kijken je na, zijn onder de indruk en je staat al met 1-0 voor. Steve Madden weet als geen ander hoe jij deze voorsprong kunt pakken. Zij maken jouw helemaal ready voor het nieuwe voetbalseizoen met de verbluffende SS23-collectie.

verover het veld met Steve Madden

Niet te omschrijven in één woord

Steve Madden is al jaren een grootheid in de sneakerindustrie. Hierbij hebben we het niet alleen over het merk, maar ook de oprichter van het bedrijf, Steve Madden. De man is niet in één woord te omschrijven. Hij is een ondernemer, een bekroonde ontwerper, een zakengigant en een familieman. Zo wordt hij beschouwd als de mode-schoenenmagnaat van de 21e eeuw en heeft hij een aangeboren gevoel voor wat hot is en wat de toekomst biedt. Op deze manier creëert Madden schoenen die innovatief, leuk, en altijd spot-on-chic zijn.

SS23-collectie

Dat valt nu opnieuw te zien met de SS23-collectie. Of je nu naar school, werk of een sportwedstrijd gaat, met deze collectie val je ongetwijfeld op. Onderscheid je van de massa en combineer de nieuwste trends met gedurfde en levendige kleuren. Op wedstrijddagen moet je outfit on point zijn en je sneakers matchen met je drip. De nieuwe lijn omvat nette, maar toch casual sneakers. B-Ball-sneakers, loafers, hoogveter sneakers en sandalen; voor elke outfit is er iets bij.

Neem een kijkje op de site van Steve Madden en je vind ongetwijfeld iets wat bij jou past. Zo word je ready voor het nieuwe seizoen en verover je het veld!

De SS23-collectie van Steve Madden
Unieke collectie Steve Madden