SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Win een exclusief voetbalshirt. It’s coming home!

DENHAM The Jeanmaker

Met het oog op het komende EK heeft Denham The Jeanmaker twee unieke voetbalshirts gemaakt met een gelimiteerde oplage van slechts 300 stuks. En nóg toffer: wij mogen één shirt weggeven!

Oprichter en Engelsman Jason Denham juicht natuurlijk voor ‘zijn’ Engeland. Maar hij stichtte zijn succesvolle merk hier in Nederland. Om zijn Nederlandse ‘familie’ te steunen heeft hij een Holland Football Jersey gemaakt – zie hieronder – dat geïnspireerd is op historische Nederlands Elftal-tricots. En dus prijkt er een molen op de borst. Dit shirt is geïnspireerd door de Oranjeshirts door de decennia heen maar dan opnieuw geïnterpreteerd door Denham The Jeanmaker. En als we goed kijken zien we zeker overeenkomsten. Zo zijn er bij dit shirt zeker gelijkenissen met het Oranjeshirt dat het Nederlands elftal droeg op het WK van 1990 en het EK in 1992.

Denham The JeanmakerDenham The Jeanmaker

East meets West

De andere variant is het East West shirt, zie hieronder. Met meer dan 30 winkels in Japan en Azië is het merk daar immens populair. En Jason Denham haalt heel veel inspiratie uit zijn spiritual home Tokyo. Het ontwerp van dit shirt is geïnspireerd op het Japanse thuistenue voor het WK 2018 en verwijst ook naar Denhams liefde voor Japanse sashiko-stiksels en indigoblauw. Natuurlijk zien we ook subtiele oranje sierdetails. Die verwijzen naar Nederland, maar in Japan is oranje ook de kleur die voor liefde en geluk staat.

DENHAM the JeanmakerDENHAM the Jeanmaker

Het ‘logo’ op beide shirts is hetzelfde. Het golvende Seigaiha-patroon staan voor golven van geluk en is ook een symbool van kracht en veerkracht. De drie scharen boven de badge zijn een cheeky knipoog naar Jasons Engelse Three Lions-roots. Want Jason blijft een Engelsman, weliswaar eentje met veel liefde voor Nederland. En wij juichen tijdens het EK natuurlijk ook een beetje voor Engeland. De shirts zijn nu te koop op www.denhamthejeanmaker.com

Wil jij kans maken op het Holland Football Jersey? Dat kan! Wij mogen één exemplaar weggeven. Houd onze Instagramstories in de gaten!

Life After Football #68 verkrijgbaar. Bestel jouw exemplaar nu in onze webshop of lees hem nu online!

Op de hoogte blijven van al het nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle? Volg dan onze Facebook en Instagram.