SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Wel ‘fashionable’ en niet ‘late’ met Omega

De nieuwste horlogecollectie van Omega is om van te smullen. De Seamaster Aqua Terra Shades 150m is een horloge dat bij elke outfit past en stijl uitstraalt. Het Zwitserse horlogemerk is al 175 jaar toonaangevend in het ontwerpen van horloges van topkwaliteit. De Seamaster, die voor het eerst werd gepresenteerd in 1948, is een van de bekendste en meest populaire modellen van het merk. Bovendien heeft het model een speciale band met special agent Bond, James Bond. Met de Seamaster Aqua Terra Shades 150m biedt Omega nu de meest persoonlijke horlogeopties tot nu toe.

Bekijk nu de Omega Seamaster Aqua Terra Shades-collectie

Matchen met je outfit? Dat kan! De Omega Seamaster Aqua Terra uurwerken zijn in twee verschillende modellen beschikbaar. Het 34 millimeter en de iets grotere variant, de 38 millimeter. Het 38 millimeter model is verkrijgbaar in Atlantic Blue, Bay Green, Sandstone, Saffron en Terracotta en heeft een klassiek ontwerp dat stoer en stijlvol tegelijk is. Het 34 millimeter model is verkrijgbaar in Sea Blue, Lagoon Green, Sandstone, Shell Pink en Lavender en heeft een verfijnder ontwerp dat goed past bij zowel stoere als elegante outfits.

Welke horloge past bij jou?

Een treffende vraag waar ze je bij GASSAN Diamonds mee kunnen helpen. Ook al lijkt het eenvoudig, het is altijd fijn als experts meekijken. In plaats van de zilveren band, kun je ook kiezen voor goud als dat meer jouw stijl is. In dat geval biedt Omega het 38 millimeter model aan in 18-karaats Sedna goud met een Sandstone bezel met 46 diamanten en een vlindersluiting. Het 34 millimeter model is voorzien van een in Pine Green gekleurde leren band en heeft een kast en sluiting van 18 karaat Moonshine goud. Beide modellen zijn CVD-gecertificeerd en extreem nauwkeurig dankzij het Co-Axial Master Chronometer Calibre 880 uurwerk.

De Omega Seamaster Aqua Terra Shades 150m-collectie is vanaf nu verkrijgbaar. Voor zo’n 7200 euro heb je al een Shades-horloge. Wil je de 38mm met Sedna gouden band? Dan kost dat je een kleine 45.000 euro.

Omega Seamaster Aqua Terra Baygreen
Omega Seamaster Aqua Terra Seablue
Omega Seamaster Aqua Terra Sandstone