SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Wear it like Beckham

Canada Goose lanceert dit voorjaar voor de tweede keer een schoenencollectie met de focus op extreme weersbescherming. Als friend of the brand is Romeo Beckham hét gezicht van de nieuwe schoenencollectie van het Canadese merk.

canadagoose

Luxe van Canada

Canada Goose is al sinds 1957 gespecialiseerd in winterkleding tegen het meest extreme weer. Het merk is van een klein warenhuis uitgegroeid tot één van de grootse producenten van luxurieuze kleding. Waar het merk voorheen alleen bekend stond om haar jassen hebben ze nu een ruim assortiment aan jassen, vesten, truien, mutsen, handschoenen en andere kleding die via diverse kanalen, zowel groothandel als rechtstreekse verkoop, verkocht worden. Het Canadese merk heeft over de hele wereld hun eigen detailwinkels.

Kwaliteit én modieus

Voor langer dan 60 jaar levert Canada Goose dus al veelzijdige en stijlvolle producten, die je beschermen tegen extreem weer. Ook de tweede schoenencollectie van het merk bestaat uit modieuze schoenen van hoge kwaliteit. Romeo Beckham, de zoon van David en tevens vriend van het merk, is het gezicht van deze nieuwe collectie. De release omvat, zowel voor mannen als voor vrouwen, twee modellen in drie kleurstellingen. Op deze manier kan je met de nieuwe collectie, ook in extreme weersomstandigheden, tiptop gekleed de deur uit.

Bekijk de nieuwe collecties van Canada Goose hier.

Lees je graag over voetbal, fashion en lifestyle? Bemachtig dan nu ons nieuwste magazine met coverster Henk Fraser via de webshop van Life After Football.

Daarnaast altijd op de hoogte blijven van al het nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle? Volg dan onze Facebook en Instagram.

7779M _CROFTON_PUFFER_BOOT_3_4_v2
Canada goose 2
Canada goose 3