SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Warme winterjassen met klasse

Waar de Eredivisie stil ligt door het WK, is het voetbalseizoen op de amateurvelden nog in volle gang. Als je langs de lijn staat om kinderen, vrienden of je lokale cluppie aan te moedigen wil je het natuurlijk wel lekker warm hebben. De beste manier om dit jaar in stijl warm te blijven is misschien wel met dit CP Company donsjack. CP Company biedt niet alleen topkwaliteit, maar ook de hipste designs. En dat zie je bij dit ontwerp zeker terug. Hiermee steel jij gegarandeerd de show op de club en op de tribunes

C.P. Company

CP Company Donsjack

Dit marineblauwe model is gevuld met heerlijk dons, dat je warm houdt op de koudste. Met de klassieke capuchon, hoge kraag en de lange mouwen ben je daarnaast ook beschermd tegen de wind. Zo hoef je dus niet perse op een tribune te zitten om een wedstrijd te volgen. Doordat de jas een buitenlaag heeft van polyamide, dat waterbestendig en afstotend is, kan hij ook flinke regenbuien doorstaan.

Het ontwerp heeft verder een verborgen sluiting aan de voorkant en twee grote borstzakken met ritssluiting. De naden zijn uiteraard mooi afgewerkt.

Historie CP Company

CP Company heeft een rijke historie. Het Italiaanse merk is in 1971 opgericht door Massimo Osti en heette toen nog Chester Perry. In 1978 is de naam veranderd in CP Company.

Het merk is geïnspireerd op het leger, sport en werk. CP Company is een merk dat bijzondere materialen gebruikt en focust op de functionaliteit van hun producten. Perfect voor voetballers dus.

CP Company
CP Company

Zie jij jezelf ook wel rondlopen in dit mooie winterjack of een andere CP Company jas? Bezoek dan de pagina met CP Company jassen op Dresscode.nl.