SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Vrolijk en fashionable de zomer in!

Het Italiaanse SUN68 staat bekend om haar klassieke ‘day to day’ looks met een kleurrijke twist en dat is in deze lente-zomercollectie niet anders. Dit seizoen heeft het kledingmerk zich laten inspireren door de jaren ’70. Deze seventies vibe wordt door vertaald naar preppy looks in een opvallend kleurenpalet. Zo wordt er in de collectie veel gebruik gemaakt van grafische retro prints en felle kleuren, waardoor we extra veel zin krijgen in het mooie weer dat er aan komt!

sun68

Statement pieces

SUN68 is een Italiaans casual-wear merk dat kleding ontwerpt met bijzondere aandacht voor details en materialen. Hoewel het merk te herkennen is aan haar minimalistische logo met een driehoek en een kruisje, zijn de collecties allesbehalve doorsnee. Het merk laat zich inspireren door het alledaagse leven en gebruikt haar klanten als middelpunt van het creatieve proces. Op deze manier nemen ze afstand van de traditionele regels van mode en creëren ze keer op keer een lijn met opvallende producten. De collecties worden gekenmerkt door het gebruik van knallende kleuren en verschillende prints, maar ook voor de liefhebber van rustige tonen is er genoeg moois.

Stijlvol genieten

In hun nieuwste lente-zomercollectie mixt SUN68 seventies invloeden met frisse laid-back looks: een perfecte balans tussen hedendaags en klassiek. Net als bij de andere collecties van SUN68 blijft speelsheid essentieel en comfort een must. Verschillende uitdagende prints sieren dit seizoen de bekende SUN68 polo’s, overhemden, T-shirts, truien, broeken en sneakers. Naast de vrolijke kleuren en prints is er een belangrijke rol weggelegd voor de kleur navy, die vooral terugkomt in de sportieve looks. Met de nieuwste collectie van SUN68 kan je echte statement outfits creëren, maar ook voor de gave basics kan je terecht bij het modieuze merk. Schitter, tijdens de heerlijke dagen deze zomer, in de prachtige Italiaanse designs en geniet trendy van het heerlijke weer.

 

Bekijk hier de vrolijke en kleurrijke lente-zomercollectie van SUN68 en val dit seizoen op in een van de mooie items.

Hou je van fashion en wil je hier meer over lezen? Bemachtig dan nu ons nieuwste magazine met coverster Henk Fraser via de webshop van Life After Football.

Daarnaast altijd op de hoogte blijven van al het nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle? Volg dan onze Facebook en Instagram.