SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Voetballers schitteren op Louis Vuitton modeshow

Louis Vuitton, het prestigieuze Parijse modehuis, heeft gisteren zijn nieuwste mannencollectie gepresenteerd tijdens een spectaculaire modeshow op de iconische Pont Neuf. Deze bijzondere gebeurtenis werd geleid door niemand minder dan de getalenteerde Pharrell Williams, die debuteerde als creatief directeur bij Louis Vuitton SS24. Terwijl de wereld zich vergaapte aan de schilderachtige aanblik van de Eiffeltoren, trokken de aanwezige sterren de aandacht met hun verfijnde stijl en aanwezigheid.

Voetballers op de Louis Vuitton men

Naast de crème de la crème van de internationale showbizzwereld, waren ook enkele voetbalsterren aanwezig om dit speciale evenement bij te wonen. Onder hen bevonden zich Jude en Jobe Bellingham, Paul Pogba, Marco Verratti, Samuel Umtiti en Marcus Rashford.

Bellingham broertjes

Jude Bellingham en Jobe Bellingham, de veelbelovende voetbalbroers, maakten een onvergetelijke indruk op de Louis Vuitton Men’s SS24 modeshow in Parijs. De kersvers middenvelder van Real Madrid, Jude, koos voor een gedurfde en eigentijdse look, gekleed in een op maat gemaakt pak uit de nieuwe collectie. Hij droeg het pak zonder shirt, waardoor zijn zelfvertrouwen en jeugdige charme werden benadrukt. Om zijn outfit nog verder te accentueren, voegde hij een trendy triangle scarf toe en koos hij voor een opvallende witte zonnebril, waarmee hij zijn stijl naar een hoger niveau tilde.

Jobe, twee jaar jonger maar even modebewust, verscheen in een flared zwart-wit pak. Dit klassieke ensemble was perfect op maat gemaakt en benadrukte zijn jeugdige elegantie. Met zijn keuze voor een flared broek, creëerde hij een modieuze en trendy uitstraling die zijn persoonlijkheid weerspiegelde. De Bellingham-broers toonden hun unieke stijlgevoel en bewezen dat ze niet alleen op het voetbalveld, maar ook in de modewereld opvallen met hun moeiteloze flair.

All eyes on Paul

Paul Pogba, de bekende voetbalster, maakte een fashion statement op de Louis Vuitton Men’s SS24 modeshow in Parijs. Hij droeg een eenvoudig ogende zwarte outfit, waarbij zijn sneakers de aandacht trokken. Maar de echte eyecatcher was de Evening Fabric Mid-Layer die hij droeg. Deze bijzondere toevoeging gaf zijn look een extra dimensie en zorgde voor een verfijnde en stijlvolle uitstraling. Met zijn unieke gevoel voor mode bewees Pogba dat hij niet alleen op het voetbalveld excelleert, maar ook een ware fashion icon is.

 

Marcus Rashford, de aanvaller en maatschappelijk betrokken persoonlijkheid, maakte een opvallende verschijning op de Louis Vuitton Men’s SS24 modeshow in Parijs. Hij droeg een prachtig LV-jacket, een absoluut hoogtepunt van zijn outfit. Met zijn keuze voor dit item bewees Rashford dat hij ook in de modewereld opvalt met zijn smaakvolle en gedurfde keuzes, net als voor het doel.

Spelers zoals je ze nog niet zag

Marco Verratti en Samuel Umtiti, twee getalenteerde voetballers met een uitgesproken gevoel voor mode, maakten een indrukwekkende entree op de Louis Vuitton Men’s SS24 modeshow in Parijs. Ondanks zijn kleinere gestalte, straalde Marco Verratti grootsheid uit met zijn opvallende outfit. Hij voegde zich moeiteloos tussen de groten der aarde met zijn stijlvolle en verfijnde uitstraling. Samuel Umtiti staat bekend om zijn uitgesproken gevoel voor fashion, en dat was te zien op het evenement. Hij was gehuld in een prachtige combinatie van bordeauxrood en paars, en zelfs zijn haarkleur was afgestemd op zijn outfit. Met hun gedurfde en unieke stijl bewezen Verratti en Umtiti dat ze niet alleen op het voetbalveld excelleren, maar ook op het gebied van mode een ware inspiratiebron zijn.

De zomer is nu echt aangebroken en verschillende spelers kunnen eindelijk losgaan met hun eigen drip nu ze niet in clubkleding hoeven te lopen. Wij hebben alvast een paar spelers op een rijtje gezet die je moet gaan volgen. Zij hebben pas echt stijl.