SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Bazen dragen BOSS

Wanneer je er goed uitziet voel je je ook goed, en je goed voelen op matchday is de eerste stap van een goede voorbereiding. BOSS werkt samen met verschillende voetbalclubs om dit gevoel te versterken, ze voorzien deze clubs van casual en formele looks voor zowel de spelers als de technische staf.  Europese giganten als FC Bayern München, FC Internationale Milano, Paris Saint-Germain en Real Madrid C.F. worden allemaal gekleed door het Duitse merk.

BOSS werkt samen met deze vier succesvolle Europese voetbalclubs, die de gemeenschappelijke waarden kwaliteit, vertrouwen en uitmuntendheid delen. Al het maatwerk is van de BOSS Create Your Look collectie, die het mogelijk maakt een unieke look te creëren door jasjes en broeken van dezelfde materialen te combineren in verschillende maten en pasvormen. De collectie kan zowel formeel als casual gedragen worden. Bovendien zijn de stukken ontworpen om gemixt en gematcht te worden, dit maakt het net even wat makkelijker voor de voetballers die nog niet helemaal een fashion-goeroe zijn.

Alle outfits voor deze clubs zijn specifiek afgesteld om zodat ze perfect bij de club en de bijbehorende stad passen. Dit is te zien in bijvoorbeeld de formele look van Paris Saint-Germain, waarbij de nadruk wordt gelegd op de elegantie en verfijning die past bij de karakteristieke Franse stijl. Op diezelfde manier heeft de formele outfit van Bayern München een bordeauxrode das, een verfijnde draai aan de clubkleuren van de Rekordmeister.

Tot de casual collectie behoren onder andere verfijnde sjaals en truien die het logo van de bovengenoemde clubs bevatten, maar ook mooie broeken, colberts en bomberjacks.

Maar wat als je nu geen onderdeel uitmaakt van het eerste team van een van deze clubs, maar de stijl toch wel heel mooi vindt? Dan is de nieuwe collectie “Gedragen door onze voetballers” precies wat voor jou. Vind de collectie hier.

Heb je zin om meer te lezen over fashion? Of over samenwerkingen tussen voetbalclubs en modemerken? Laat het ons weten via Facebook of Instagram! We horen je mening graag!