SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Versace opent winkel in Amsterdam

Versace fans opgelet: het was het wachten waard, want het Italiaanse merk heeft – eindelijk – een eigen winkel in onze geliefde hoofdstad geopend. De straat waarin je de boetiek kunt bezoeken zal je ook niet verbazen: de “PC”. Een fashiontip: het merk kleurt mooi bij andere merken als Louis Vuitton, Burberry en Prada.

Dat de winkel in de befaamde P.C. Hooftstraat is gevestigd, zal niet als een verrassing komen. Want als Versace naar Amsterdam komt, komt hij hard. Dat begint al bij de voorgevel die gemaakt is van, jawel, wit Venus-marmer. Hierdoor is de boetiek hij niet te missen tussen de rest van de designerboetieks in de straat.

Medusa heritage

De tijdloze glamour waar het merk om bekend staat, is uiteraard ook doorgevoerd in de rest van het interieur. De boetiek bestaat uit twee verdiepingen en is compleet ingericht met materialen van de hoogste kwaliteit. Zo is de vloer gemaakt van eucalyptushout en liggen er zachte, blauwe en gouden tapijten. Om continuïteit te creëren binnen de ruime boetiek – die 170 vierkante meters telt – is er gekozen voor een gouden metalen constructie die de marmeren displays met elkaar verbindt. En ja, ik hoor je denken: Versace zou Versace niet zijn zonder zijn medusa heritage. Goed nieuws, de accenten hiervan zijn dan ook verwerkt in het plafond die je aandacht direct naar boven zullen trekken. 

Kimpembeakanji

Je begrijpt inmiddels wel dat alleen al het design van de Versace-boetiek een bezoekje waard is. Je vindt deze op de P.C. Hooftstraat 95, Amsterdam. Zou je zelfs bijna vergeten om er de ready to wear-collectie – voor heren én dames – te shoppen! We zijn benieuwd of de boetiek ook voetballers zal trekken, want Versace is een geliefd merk onder spelers. Zo loopt Presnel Kimpembe graag kleding van het Italiaanse merk en Borussia Dortmund-speler Manuel Akanji is zelfs zo’n Versace-fan dat hij de Versace-vierkantjes in zijn haar liet scheren. Ook liet Real Madrid zich in het verleden kleden door Versace. Wie weet is het een kwestie van tijd voordat een Nederlandse club door de Italianen gestrikt wordt? 

Versace RM Versace RM

Ben jij ook benieuwd naar de nieuwste voetbaldocumentaire op Netflix? Check het hier.

Volg nu onze Facebook en Instagram en blijf 24/7 op de hoogte van al het nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle.