SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Verander je look in één klik

Aangezien we tegenwoordig steeds langer achter verschillende digitale apparaten zitten, is het belangrijk om onze ogen te beschermen tegen het blauwe licht dat zij afstoten. Met de nieuwste Tom Ford Clip-Ons Eyewear collectie wordt er, uiteraard op een modieuze manier, ingespeeld op deze ontwikkeling. De monturen worden daarnaast binnen een handomdraai omgetoverd tot een stijlvolle zonnebril, waardoor je ook meteen beschermd bent tegen de zon die dit seizoen weer volop zal gaan schijnen.

tomfordeyewear

De kracht van de zonnebril

High end fashion brand Tom Ford begon bij haar oprichting in 2005 met de lancering van een zonnebrillen lijn. Dit omdat succesvol designer Tom Ford altijd al heeft geloofd in de kracht van brillen. Volgens hem is een bril het eerste accessoire dat opvalt, waardoor het van essentieel belang is dat een montuur een stijlvol item is. Jaren na de lancering van deze eerste brillen lijn staat Tom Ford tot op de dag van vandaag nog altijd bekend om haar elegante en veelzijdige brillencollectie. Van klassieke modellen tot aan de meest moderne brillen, ze hebben het allemaal.  

Stijlvol beschermd

Ook de nieuwste brillencollectie van Tom Ford biedt een modernistische kijk op luxe en bestaat uit hoge kwaliteit monturen die in een enkele klik veranderen in chique zonnebrillen. Aangezien de monturen zijn voorzien van Blue Block-lenzen wordt het risico van blauw licht verminderd en het visuele comfort vergroot. Zeker in de wereld van nu, waar we veel worden blootgesteld aan blauw licht, is dit een groot en fijn voordeel. Het feit dat de brillen daarnaast met één klik veranderen in prachtige zonnebrillen, is ideaal. De bril is zo perfect aan te passen op de stemming van de drager én het weer, terwijl je ogen ten alle tijden worden beschermd tegen de verschillende stralen. Echter is en blijft het beste aspect van de beschermende brillen natuurlijk dat we er altijd modieus uit blijven zien.

Bekijk hier de nieuwste clip-on collectie van Tom Ford, zodat je stijlvol én comfortabel kan genieten van al het moois dit seizoen!

Hou je van fashion en wil je hier meer over lezen? Bemachtig dan nu ons nieuwste magazine met coverster Henk Fraser via de webshop van Life After Football.

Daarnaast altijd op de hoogte blijven van al het nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle? Volg dan onze Facebook en Instagram.