SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Vaar met Dior langs de Eiffeltoren

Bij Life After Football verlengen we het weekend met de EXTRA TIME +4-rubriek. Wekelijks lichten wij vier hoogtepunten uit op het gebied van voetbal, fashion en lifestyle, die voor jou absoluut niet onopgemerkt mogen blijven. Deze week een speciale boot die door Parijs vaart, een unieke handtas die kleiner is dan een zoutkorrel, de batjes waarmee jij iedereen verslaat tijdens pingpongen en Pepsi’s muziekshow tijdens de Champions League-finale.

EXTRA TIME +4

Op het water met Dior

Als je aan Dior denkt, denk je aan de fashion brand. Toch heeft het merk nog veel meer te bieden en daar gaan de wateren van Parijs deze zomer achter komen. Vanaf 3 juli gaat Dior’s Spa Cruise varen op de rivier de Seine en biedt het een hele reeks aan luxueuze behandelingsprogramma’s. Alles is gericht op mentaal, emotioneel en fysiek welzijn en dat is goed terug te zien in de activiteiten. En wil je even geen activiteit doen en op een andere manier rust pakken? Kijk dan om je heen en geniet van Parijs.

Ga het water op met Dior

In stijl pingpongen

Botega Veneta heeft speciale, handgemaakte tafeltennisbatjes gemaakt. Ideaal voor deze zomervakantie en het speciale is dat elke met de hand gebouwd is in Brazilië. Het bestaat daarnaast uit 100% gerecycled houtafval en onderin is klein het Botega Venata logo te zien. Heb je interesse in deze tafelbatjes en wil je iedereen op vakantie versteld laten staan? Ze zijn vanaf nu te koop op de website van Bottega Veneta en kosten 1300 dollar, omgerekend zo’n 1200 euro.

Ga pinpongen in stijl met Botega Venata

Kleinste handtas ooit!

Heb jij ooit zo’n handtas gezien? We hebben het over de microscopische handtas van MSCHF. De afmetingen zijn 657 bij 222 bij 700 micrometer, waardoor het kleiner is dan een zoutkorrel. Niet normaal toch? Het meest verbazingwekkende is dat de tas nog steeds veel details bevat, die alleen zichtbaar zijn onder de microscoop. Zo zie je dat het ontwerp gebaseerd is op de OnTheGo-draagtas van Louis Vuitton. Deze week werd de tas geveild en de winnaar betaalde er uiteindelijk 63.750 dollar voor, omgerekend zo’n 58.000 euro.

Ontdek deze microscopische handtas van MSCHF

Burna Boy bij CL-finale

Sinds 2016 heeft Pepsi een aantal van de meest iconische artiesten van de muziek naar de UCL-finale gebracht en dat deden ze ook dit jaar. Niemand minder dan Burna Boy en Anitta kwamen optreden en deze keuze van Pepsi mag niet onopgemerkt blijven. De wereldwijde aanwezigheid van de UCL-finale biedt een unieke kans voor culturele uitwisseling. Op deze manier probeert Pepsi de ‘Kick Off Show’ niet alleen een leuk en opwindend muziekevenement te maken, maar heeft het ook de kracht van diversiteit. Versus dook samen met Pepsi dieper in het onderwerp.

De connectie tussen voetbal en muziek

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws rondom lifestyle, fashion en natuurlijk de opmerkelijke verhalen van (oud-)voetballers en hun leven naast hun carrière? Houd onze website in de gaten en zorg ervoor dat je ons volgt op Facebook en Instagram.