SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Umbro releaset Guyana shirt met Loyle Carner

De liefdesaffaire van de Britse rapper Loyle Carner met voetbal en vintage jerseys gaat door. Dit keer werkt hij samen met Umbro aan een vet klassiek tenue dat is geïnspireerd op de kleuren van Guyana.
Umbro & Loyle Carner

De Londenaar maakt geen geheim van zijn liefde voor retro voetbaltenues en heeft in het recente verleden een shirt van Loyle Carner FC uitgebracht in samenwerking met Umbro. Dat shirt leek op een klassieke Engelse strip, maar deze nieuwste release is geïnspireerd op de kleuren van Guyana.

Loyle Carner’s roots

De roots van Carner gaan terug naar Guyana en hij bezocht onlangs George Town om zijn muzikale roots achterna te gaan. Geïnspireerd door het land, is de nieuwste release van LC FC een Guyana-jersey met ‘Carner 7’ op de achterkant. De klassieke diamanten details van Umbro zijn zoals altijd te zien, met eveneens prachtige details op de mouwen.

Een rode en groene verticale streep gaat naar beneden door het embleem bovenop een geel shirt met een patroon dat serieus retro is. De trui is rechtstreeks verkrijgbaar via de website van Umbro en wordt tijdens zijn huidige tour door Loyle Carner gedragen.

Wil je graag meer lezen over fashion? Laat het ons weten via Facebook of Instagram! We horen je mening graag!

Daily Paper x Van Gogh Museum

Check hieronder ook de vette nieuwe collectie van Daily Paper, in samenwerking met niemand minder dan het Van Gogh Museum. De campagne is geschoten door de jonge Nederlandse fotograaf Nick van Tiem. Hij gebruikt het medium fotografie in plaats van het penseel of de tekenpen die Van Gogh gebruikte als middel om de kunst van Van Gogh in een hedendaagse setting te zette. Zo heeft hij ‘De Aardappeleters’ nagemaakt, hierin vervangt hij de boeren van de 19de eeuw door de multiculturele jeugd. Om deze beelden te zien, lees het artikel: